Delta City od 1. avgusta uvodi naplatu parkinga

Dodajte komentar

Tržni centar Delta city počeće od 1. avgusta da naplaćuje parking, po cijeni od 40 centi po započetom satu, saznaju Dnevne novine.

U dopisu koji je rukovodstvo Delte poslalo zaposlenima, a u koji je naš list imao uvid, navodi se da će prvih pola sata parkiranja biti besplatno, te da je naplata bila nužna jer kupci teško nalaze slobodno mjesto.

Naplata parkinga je nužna zbog velike količine automobila koji se ostavljaju, što onemogućava kupce da nađu mjesto, ali i zbog činjenice da se naselja oko šoping-mola šire velikom brzinom, navodi se u dopisu.

Zaposleni u radnjama u tržnom centru će, kako se ističe, moći da kupe mjesečnu kartu za parking po cijeni od 30 eura, ali će prethodno morati da prilože potvrdu o zaposlenju.

Tržni centar Delta city ukupno ima oko 1.200 zaposlenih, a samo vikendom ga, kako su ranije saopštili predstavnici menadžmenta, posjeti između 18.000 i 24.000 ljudi.

Odluka o naplati parkinga donijeta je nedugo pošto je Ministarstvo ekonomije odbilo zahtjev Delte da se trgovinama u tom šoping molu odobri rad nedjeljom i time napravi izuzeće iz izmijenjenog Zakona o unutrašnjoj trgovini.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *