Ljeto u hotelu Ramada Podgorica

Dodajte komentar

Hotel Ramada Podgorica, nalazi se u srcu stare Podgorice, poznat je i cijenjen kako među lokalnim gostima, tako i među turistima i poslovnim ljudima sa svih globalnih destinacija. Smještajni i konferencijski kapaciteti, koji zadovoljavaju svjetske standarde i visok kvalitet usluga koje se kontinuirano unaprijeđuju su dio zapažanja i ocjena gostiju, koji borave u hotelu. Franšiza brenda Ramada by Wyndham, čini hotel globalno prepoznatljivim i poznatim u širim okvirima.

Posebnost hotela se, tokom ljetnjih mjeseci ogleda u sadržajima koji se nalaze na petom spratu hotela. Na ovom spratu se nalaze kongresni prostor i restoran Panorama“.

Jedinstvenost kongresnog prostora, ogleda se u par činjenica. Kongresni ambijent se prostire na preko 900m2 prostora, i tu su smještene četiri sale za rad. Odlična organizacija događaja, dnevna svjetlost u salama za rad, savremena tehnička oprema, ugodan ambijent za rad, su motivi koji podstiču klijente da se opredijele i koriste kongresne usluge hotela Ramada.

Terasa restorana “Panorama“ je posebno popularna tokom ljetnjih mjeseci. Hrana i piće, koju priprema šef (koji je treća generacija kuvara u porodici) zajedno sa timom, u skladu su sa kulinarskim trendovima i potrebama gostiju. Radno vrijeme restorana “Panorama” je do ponoći. Za ovu sezonu pripremljen je “Ljetnji pjat“, delikatno i suptilno pripremljen izbor jela, raskošnih ukusa koji prijaju. “Ljetnji pjat“ može biti poslužen, na terasi hotela, sa panoramskim pogledom na grad, brda i planine, koji se pamti.

Poslovni gosti posebno cijene privatni dio restorana, koji je pogodan za organizovanje kako radnog ručka, tako i  poslovnog sastanka. Poslovni gosti imaju potrebnu privatnost, i efektnu uslugu, koja je visoko cijenjena kod savremenog poslovnog čovjeka.

Prijatnost koju zapažaju gosti hotela Ramada koji tokom ljetnje sezone koriste usluge na petom spratu, je povjetarac, koji se i tokom najtoplijih ljetnjih dana širi po ovom prostoru i donosi potrebnu svježinu.

Visok nivo usluge koju tim hotela pruža, kao i stalni rad na unaprijeđenju, prijatna atmosfera, jedinstvenost ponude petog sprata hotela, su samo neki od razloga da poslovna zajednica u Crnoj Gori bira hotel Ramada Podgoricu.

Radno vrijeme je do ponoći.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *