Otvoren Shopping Centar Butiko u Radanovićima (foto, video)

Dodajte komentar

Juče je u Radanovićima otvoren hopping Centar Butiko. Smješten na Jadranskoj magistrali u blizini aerodroma Tivat, na 6800m2 i sa 156 parking pozicija, centar će omogućiti građanima okolnih opština Budve, Tivta i Kotora puno lakši pristup poznatim brendovima iz regiona, sa brojnim planiranim događajima namenjenim građanima Boke.

Otvaranje tržnog centra je obogaćen brojnim promocijama, dobrim popustima, zabavnim programom za djecu i dobrom muzikom.

Projekat izgradnje tržnog centra Butiko je realizovala Sun Power d.o.o, u saradnji sa Colliers International Montenegro, koja je izvršila sve neophodne studije prilikom planiranja izgradnje, i obezbijedila zakup 100% dostupnog poslovnog prostora.

Nakon otvaranja, Colliers International Montenegro će vršiti funkciju upravljanja svim operacijama SC Butiko, koji će biti treći tržni centar sa kojim je Colliers sarađivao u izradi studije izvodljivosti, istraživanja tržišta, iznajmljivanja poslovnog prostora i pružanja usluga upravljanja nekretninom.

SC Butiko će nuditi bogat asortiman poznatih brendova kao što su New Yorker, Intersport, Idea Super, Kidsland, Bonatti, Dama, Penti, City Mania, Obuća Chic, Fratteli, Bla Bla Shop, Euromobitel, Gradska Knjižara, La Mia Casa, Planika i Ciciban, Tobacco Shop, Restoran Ladovina i Baby Bistro – igraonicu za djecu.

Kako je bilo na otvaranju SC Butiko pogledajte u foto galeriji:

Izvor: InfoBiro Montenegro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *