Lutrija u minusu 256.000 eura

Lutrija Crne Gore završila je prošlu godinu sa gubitkom od 257.940 eura, ali redovno ispunajva sve svoje obaveze, jedan je od zaključaka redovne skupštine akcionara ovog privrednog društva koja je održana proteklog vikenda u Podgorici, a predsjedavao je izvršni direktor Nebojša Božović.

Usvojen je izvještaja nezavisnog revizora za proteklu godinu, zatim plan i strategija razvoja postojećih djelatnosti, emitovanja televizijskog programa i priređivanja igara na sreću. Takođe je odlučeno da će kompanija u narednom periodu proširiti svoje djelatnosti psoebno se bazirajući na oblast turizma, te pronaleženja strateških partnera i investitora za igare na sreću, “kao i uspostavljanja novih tehnologija, principa i rekvizita čiji je cilj povećanje i ostvarivanje prihoda od osnovne djelatnosti ovog akcionarskog društva”

Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora održane nakon sjednice akcionara, članovi tog tijela odlučili su da za predsjednika izaberu većinskog vlasnika akcija, Savu Grbovića, dok su za članove još izabrani Blagota Mitrić i Zoran Todorović.

Check Also

Pandemija usporila projekat ekonomskog državljanstva

Pandemija koronavirusa usporila je realizaciju projekta ekonomskog državljanstva, ali on nije prekinut, saopštio je direktor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *