Nedjeljni poslovni horoskop 17. jun – 23. jun

OVAN

Nećete baš biti u stanju da sredite sve što želite na početku nedjelje. Počnite od toga što ćete sortirati stvari koje ne volite i potražiti savet od mentora ukoliko negdje zapnete. Ubrzo ćete uvideti kako ponedjeljak ostaje za vama i srećni ćete dočekat utorak. U svakom slučaju srijeda i četvrtak bacaju odjednom svetlo na vas. Stupate na pozornicu te pripremite sjajnu priču (ili dvije), bilo da vas neko upita „kako ste!?“. U petak i tokom vikenda, bićete u prilici da pravite manje dramatične korake. Imajte na umu buduće komplikacije zbog tih poteza!

BIK

Zašto biste se obavezali na trenutni poslovni kurs „akcija“ kada vam tako ide od ruke faza „smišljam nove ideje“!? Recite svima koji vas pritiskaju na odluku da samo sačekaju na početku nedjelje i dajte im ideju zašto je to dobro. U srijedu i četvrtak intuicija će vam biti na vrhuncu i spremna da „napadne“ vaš intelekt. Bićete veoma osjetljivi na događaje oko vas da ćete praktično unapred znati šta će se desiti. I to nije najbolje od vas za ovu nedjelju! Najbolje tek dolazi, u petak! Bićete na vrhuncu svoje moći, te to dobro i mudro iskoristite.

BLIZANCI

Hladna logika i lični šarm su dobitna kombinacija na početku nedjelje. Razmislite da ih iskorisite u istom trenutku. Budite taktični na sastanku ali i kada primate pohvalu. Te stvari nisu međusobno isključive, naprotiv, veoma su dobre za biznis. Zatim u srijedu i četvrtak preuzmite prednost koju ćete dobiti iz takvih situacija na početku nedjelje. Bićete jako dobri u navigaciji i vođenju posla. I mada silno želite da radite nezavisno od drugih u petak ili tokom vikenda, moraćete se osloniti na druge i uskladiti svoje planove sa njihovim.

RAK

Udružite se sa nekim ko posjeduje intlektualnu snagu na početku nedjelje. Možda je to vaš šef, ili neki kolega sa kojim nemate baš puno dodirnih tačaka. Držite agendu otvorenu za nove planove, izmiksajte ideje i vidjećete šta će se desiti. U srijedu i četvrtak vaš najbolji ulog biće da se pritajite, nasmješite i regujete kao da se slažete sa svime, samo na trenutak. To, naravno, ne znači da vi ne razmišljate. Samo nije povoljan trenutak za iznošenje sopstvenog mišjenja. Kako započne petak, tako ćete uvidjeti da je daleko lakša situacija i bićete slobodni da radite po svome i iskreno kažete šta imate. Samo naprijed.

LAV

Ulog je veći nego što će vam se činiti na početku nedjelje. Ukoliko računate da ostavite dobar utisak, onda budite opušteniji i manje užurbani. U srijedu i četvrtak računajte na ozbijan razgovor sa svojim mentorom, savjetnikom, ternerom ili šefom. Započnite sa praktičnim problemima a zatim polako konverzaciju podignite na nivo koji želite, kada ćete moći izneti apsolutno sve što vas muči. Istupite sa konkretnim koracima naprijed ali budite oprezni u petak ili subotu, jer vrebaju nepredviđeni problemi. Nedjelja i sljedeći ponedjeljak biće daleko pogodniji i korisniji po vas.

DJEVICA

Dobro sagledajte svoj raspored za ovu nedjelju u ponedjeljak, zapamtite krajnje rokove koje morate da ispoštujete, posao koji treba da proširite ili kome treba dodatih ispitivanja. Imate tendenciju da preuzmete na sebe previše posla, posebno u srijedu i četvrtak, kada može doći i do neočekivanih zastoja. Zato se držite striktno svog plana, a sitna uznemiravanja nemojte previše shvatati lično. Pomoć je na putu, u petak i subotu, uključujući i veoma posebnu ponudu, ukoliko ste spremni da istražujete. Ukoliko radite u nedjelju biće vam neophodno da budete jasni u onome što želite.

VAGA

Obično ste natprosječno fokusirani na posao, ali početkom nedjelje neće biti tako. Pripazite se minornih ometanja koji mogu ugroziti vaše ciljeve. Zatim u sredu i četvrtak mogli biste imati neko uznemirujuće iskustvoje koje će postati vrlo emotivno na poslu (i možda upravo zbog posla!). Nije nepristojno da izađete i sami prošetate kako biste sabrali svoje misli. U petak, što više informacija budete dobili to ćete bolje funkcionisati. Tokom vikenda zavirite malo ispod površite problema koji vas muče i možete otkriti nešto sasvim novo, što vam može biti od velike pomoći.

ŠKORPIJA

Bićete veoma motivisani, dodatno mudri i veoma šarmantni na početku nedjelje – što je dodatna kombinacija za napredovanje u karijeri. (Imajte na umu da je u sve to umiješana i ljubav!) Zatim, možete dalje nastaviti u istom tempu i u srijedu i četvrtak, ali zvijezde će vas malo prizemiti, zahtevajući od vas da se posvetite osnovnim stvarima i bolje organizujete. Prionite na posao i u petak možete nastaviti tamo gdje ste stali, a brdo ideja samo čeka da ih zgrabite!

STRIJELAC

Da, vi posjedujete sjajne vješine, ali i prepoznavanje svojih mana i pokušavanje da se srede, takođe spada u sjajan karakter. Vi to jeste, zato na početku nedjelje razmislite o tome šta vam ne ide baš najbolje i dajte sve do sebe da to korigujete. Naučite, potrudite se jer možete pronaći veoma kreativan način da to riješite. U srijedu i četvrtak bićete u stanju da pomerite planine a zvijezde će vam pomoći u tome. Nemojte zanemarivati neki genijalan potez vašeg tima. U petak i tokom vikenda bićete dosta zauzeti, toliko da ćete zanemariti svoje fizičko zdravlje. Nemojte!

JARAC

Držite svoj ton prikladnim situacijama i nemojte ove nedjelje ići protiv struje. Ukoliko imate sopstveni biznis, onda radite studiozno, polako i čvrsto. Isplanirajte svaki svoj korak. Onda možete postići dosta toga u srijedu i četvrtak, posebno ako se koncentrišete na ono što je pred vama. Pozavršavajte sve što možete i spremni ste za akciju i nove mogućnosti koje su vam zvijezde pripremile za petak. Posjedujete pravu vatru u sebi i sposobni ste da pokrenete strast u drugima. U nedjelju pokušajte da se odmorite i napunite baterije.

VODILIJA

Bacite se na posao! Nije da ste gubili vrijeme protekih dana, ali tako će se činiti u ponedjeljak. Pripremite se lagano za nedjelju i posvetite svom poslu. Zvezde su vam pripremile nalet energije u srijedu i četvrtak. Sagledajte svoju poziciju, snagu i uticaj koji imate. U petak i tokom vikenda imaćete pravi nalet sjajnih ideja ali i dalje je važno da komunicirate sa drugima i podijelite sa povjerljivim ljudima svoje misli. Krenite!

RIBE

Razmislite malo o svom svakodnevnom poslovnom životu. Možda biste mogli malo da izmijenjate neke rutinske poslove na početku nedjelje. Vaš um je veoma aktivan posebno što više posla imate. Isplanirajte i rasporedite sastanke, takođe. Oko srijede i četvrtka najviše će vam prijati da radite sami bez ikakvih ometanja. Napravite listu prioriteta. Zatim u petak i tokom vikenda, bićete na pravom intelektualnom vrhuncu. Šta vas najviše intrigira na poslu i u vašem privatnom životu? Posegnite za tim!

Horoskopius.com

Check Also

Mirko Mazalica izabran za novog direktora TE Pljevlja

Za novog direktora Termoelektrane (TE) Pljevlja izabran je mašinski inženjer Mirko Mazalica, koji je do …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *