NLB Banka i FK Grbalj potpisali ugovor o saradnji

Dodajte komentar

NLB Banka je danas potpisala ugovor o saradnji sa OFK „Grbalj”, prvoligašem crnogorske fudbalske lige iz opštine Kotor. Izvršni direktor NLB Banke, Dino Redžepagić i predsjednik OFK “Grbalj” Nenad Maslovar su potpisivanjem ugovora ozvaničili saradnju za predstojeću sezonu, čime je NLB Banka postala jedan od sponzora OFK “Grbalj”.

Podrška razvoju crnogorskog sporta, prvenstveno timskih sportova, jedno je od strateških opredjeljenja NLB Banke. Banka je prepoznata kao dugogodišnji sponzor Košarkaškog kluba “Budućnost Voli”, a kroz saradnju sa perspektivnim klubom iz Radanovića, svoju podršku banka širi i na druge profesionalne sportove.

“Zadovoljstvo mi je što smo danas i zvanično postali partner OFK “Grbalj”. NLB Banka je jako ponosna na još jedan znak podrške sportu i zdravom životu a posebno što smo u prilici da zajedno sa poslovnom zajednicom Kotora i Grblja podržimo njihov najveći sportski brend FK „Grbalj“.Ono što me posebno raduje jesu rezultati ovog kluba kod omladinskih i pionirskih selekcija što je znak velikog rada i truda i veliko mi je zadovoljstvo što ćemo i mi biti dio toga i iskreno se nadam da će ovo biti samo početak saradnje.”, zaključio je Redžepagić, povodom potpisivanja ugovora.

Nenad Maslovar, predsjednik kluba kazao je: “Izuzetno mi je drago što smo danas imali ovaj susret i potpisali ugovor sa NLB Bankom, što će nam sigurno biti podrstrek i od pomoći u narednom periodu za rad kluba, posebno kada je riječ o mlađim kategorijama. Nadam se da ćemo opravdati ukazano povjerenje i ostvariti još bolje rezultat.“

Podržavajući različite segmente u društvu, uključujući i podršku profesionalnim i omladinskim sportovima, NLB Banka nastoji da postane lider u društveno odgovornom poslovanju i da svojim djelovanjem doprinese podizanju kvaliteta života u zajednici u kojoj posluje, za svoje klijente i za sve građane.

Izvor: InfoBiro Montenegro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *