Premium Shopping day 12. juna u Podgorici

Modna komora Crne Gore u saradnji sa Hipotekarnom bankom, Crnogorskim Telekomom i Turističkom organizacijom Podgorice pripremili su poseban događaj za korisnike PREMIUM kartice. Premium Shopping day biće organizovan 12. juna u Podgorici, tokom čitavog dana, od 9 do 22h, na lokacijama preko Morače, u centru grada i robnoj kući Paradiso. Sjajni uslovi kupovine, sa popustima od 15 do 50 odsto, obezbijeđeni su na preko 150 prodajnih mjesta kod partnera Premium programa u Podgorici.

Pored značajnih popusta od 15 do 50 odsto, za sve koji se odluče da 12. juna trguju u Podgorici svojom Premium karticom Hipotekarne banke, pripremljena su i posebna iznenađenja. Na Instagram profilu Premium programa toga dana moći će se pratiti lokacije i partneri Premium Shopping day-a.

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 30 hiljada klijenata.  Premium program ima preko 535 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Korisnicima PREMIUM kartice na raspolaganju je mobilna Premium aplikacija, koja se može preuzeti na google play i app store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti. Više informacija o partnerima i popustima možete naći na sajtu www.premiumprogram.me

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke).

Check Also

arković reizabran za direktora Fonda za zaštitu depozita, donirali 25.000 eura

Razmatrajući novonastalu sistuaciju vezanu za Covid 19, Upravni odbor Fonda za zaštitu depozita odlučio je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *