Premium Shopping day 12. juna u Podgorici

Dodajte komentar

Modna komora Crne Gore u saradnji sa Hipotekarnom bankom, Crnogorskim Telekomom i Turističkom organizacijom Podgorice pripremili su poseban događaj za korisnike PREMIUM kartice. Premium Shopping day biće organizovan 12. juna u Podgorici, tokom čitavog dana, od 9 do 22h, na lokacijama preko Morače, u centru grada i robnoj kući Paradiso. Sjajni uslovi kupovine, sa popustima od 15 do 50 odsto, obezbijeđeni su na preko 150 prodajnih mjesta kod partnera Premium programa u Podgorici.

Pored značajnih popusta od 15 do 50 odsto, za sve koji se odluče da 12. juna trguju u Podgorici svojom Premium karticom Hipotekarne banke, pripremljena su i posebna iznenađenja. Na Instagram profilu Premium programa toga dana moći će se pratiti lokacije i partneri Premium Shopping day-a.

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 30 hiljada klijenata.  Premium program ima preko 535 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Korisnicima PREMIUM kartice na raspolaganju je mobilna Premium aplikacija, koja se može preuzeti na google play i app store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti. Više informacija o partnerima i popustima možete naći na sajtu www.premiumprogram.me

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *