Erste banka poklonila pametnu tablu školi u Baru

Erste banka je poklonila interaktivnu tablu s projektorom JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi Bar, a donaciju je direktorici škole Tijani Vukčević danas simbolično uručio direktor filijale Erste banke u Baru, Nikola Dabović.

Zahvaljujem se u ime škole Erste banci koja je prepoznala uspjehe naših učenika, kako na državnom tako i na međunarodnom nivou, te je usmjerila donaciju baš na našu školiu. Time je motivisala učenike za naredna postignuća“, rekla je Vukčević.

Dabović je kazao da Erste banka ovim poklonom želi da pomogne unapređenju koncepta nastave.

„Vjerujem da će donacija najviše obradovati učenike, koji će uz ovaj moderan alat usvajati školsko gradivo na potpuniji i mnogo zabavniji način“, rekao je Dabović.

U sklopu podrške osavremenjavanju nastave u obrazovnom sistemu i stvaranju uslova za bolji razvoj i napredak učenika, Erste banka je u saradnji sa kompanijom Telemont doo, do sada donirala ukupno 19 setova interaktivnih tabli s projektorima za škole u Crnoj Gori.

Check Also

Luka Kotor: Smijenjena i Snežana Jonica

Direktorica administrativnog sektora Luke Kotor Snežana Jonica, smijenjena je sa mjesta sekretara tog akcionarskog društva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *