Filijala Erste banke u Ulcinju dobila nagradu za Western Union transakcije

Dodajte komentar

Filijala u Ulcinju dobila je nagradu za najbolju u mreži filijala Erste banke u 2018. godini od platne institucije Montenegro Transfers. Direktoru filijale Ulcinj, Fahretu Mavriću, nagradu je uručila Biljana Đoković, izvršna direktorka Montenegro Transfers.

„Erste banka iz godine u godinu bilježi rast Western Union transakcija, naročito u centralnoj i južnoj regiji, privlačeći nove klijente prepoznatljivim kvalitetom u pružanju usluga“, kazala je Đoković. Svake godine u okviru programa „Top 20“ Montenegro Transfers, zastupnik Western Uniona za Crnu Goru, nagrađuje najbolje lokacije banaka i agenata sa kojima sarađuje.

Najbolja lokacija u poslovnoj mreži banke određuje se na osnovu usklađenosti sa standardima Western Uniona, kao i drugih kriterijuma: broja isplaćenih transakcija, izgleda lokacije, obilježenosti WU reklamnim materijalom, ljubaznosti osoblja i profesionalizma u obavljanju posla.

Western Union je svjetski lider u uslugama transfera za slanje i prijem novca u roku od nekoliko minuta na više od 500.000 lokacija u 200 zemalja i teritorija širom svijeta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *