Reporterka Forbsa: u Crnoj Gori bih ostala do kraja života

Dodajte komentar

Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay su sve izraženija, a prva grupa kineskih novinara boravila je u Crnoj Gori ne skrivajući veoma pozitivan utisak o ljepotama i razvoju Crne Gore i Luštice Bay kao najvećeg investicionog projekta u turizmu u ovom dijelu jugoistočne Evrope.

„Život kakav treba da bude. Značenje ove rečenice ćete u potpunosti spoznati tek kada posjetite Crnu Goru i Lušticu Bay i iskusite njenu prirodu i način života. Nikada nijedna zemlja nije na mene ostavila tako dubok utisak kao Crna Gora. Priroda koja oduzima dah i zdrav životni stil čine da osjećam da je ovo pravo mjesto na kojem bih željela da provedem život“, ocijenila je Šen Jan / Shen Yan/, kolumnistkinja kineskog izdanja magazina Forbs /Forbes China/. Jan je reporterka specijalizovana za izvještavanje o luskuznim rezidencijalnim projektima.

U sklopu inicijativa koje u okviru marketinških aktivnosti realizuje na teritoriji Narodne Republike Kine, kompanija Luštica Development organizovala je posjetu i boravak novinara iz Pekinga i Šangaja, te kineskih publikacija koje se pripremaju i objavljuju u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U novom gradu na Jadranu boravile su i novinarka Zeng Lingđing /Lingjing/ iz Nouvelles d'Europe (European Times), najveće kineske publikacije bazirane u Evropi sa širokim auditorijumom i distribucijom u velikom broju evropskih zemalja; Vang Donglej /Wang Donglei/, urednica lista UK Chinese Times, najuticajnijeg kineskog lista iz UK; Ćian Tongksin /Qian Tongxin/, novinarka renomiranog medija China Business Network i Ksu Lingđu /Xu Lingjue/, reporterka Global Time-a specijalizovana za globalna kretanja i putovanja.

“Posjeti je prethodila saradnja kompanije sa NTO tokom sajma turizma u Pekingu, te godišnji prijem Udruženja kineskih direktora i preduzetnika IOD prošle nedelje u Londonu. U sklopu godišnjeg plana, kompanija će tokom maja i juna realizovati još jedan prijem u Pekingu i nastup na prestižnom sajmu Luxury Property Showcase“, najavila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštici Development.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *