Danijela Dimovski Jović izvršna direktorka Universal Capital Banke

Odbor direktora Universal Capital Banke izabrao je Danijelu Dimovski Jović za glavnu izvršnu direktorku banke.

“Universal Capital banka kao najbrže rastuća banka u Crnoj Gori, čiji svi parametri poslovanja bilježe konstantan rast u poslednjih pet godina, kontinuirano radi i na unapređenju svog rukovodećeg kadra. Imenovanjem Danijele Dimovski Jović, UCB nastavlja sa ojačavanjem svog menadžment tima koje je započela u februaru ove godine imenovanjem Louis Freeh-a, bivšeg sudije američkog federalnog suda i Direktora FBI za potpredsjednika Odbora direktora banke”, saopšteno je iz banke.

Kako su dodali, novi menadžment UCB imaće zadatak da obezbijedi nastavak održivog rasta banke i unaređenje svih poslovnih operacija.

“Inače je UCB u 2018.godini gotovo utrostručila dobit ostvarenu u 2017.godini koja ujedno predstavlja i rekordnu dobit od osnivanja banke, dok rezultati u prvih četiri meseca ove godine već garantuju još jednu rekordnu godinu u pogledu ostvarene dobiti i svih pokazatelja poslovanja banke”, navodi se u saopštenju.

Check Also

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost II pod pokroviteljstvom Agencije …

3 KOMENTARI

 1. Konačno ova idiotska banka bira top profesionalca da smiri krizu reputacije, i zadrži status kod nerezidentih deponenata.

  Biće da će guverner CB CG sad naći neki način da ovo isprlja, jer konačno je stiglo vrijeme da ne može da upravlja bankarskim profilima i da ih ucjenjuje.

  Ovo je veliki gubitak za tržište revizije u CG.

  • Malo razumijem

   Idiotska? Cudno. Pre 4 godine sam te sreo u holu iste te banke i rece mi da cekas intervju za posa.

   • A i ja se sjecam da je Dimovska bila u sred afere vezano za reviziju Prve banke prije 10-tak godina… A sad profi par ekselans…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *