Wizz Air dobitnik nagrade za avio-kompaniju godine

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi, proglašena je za avio-kompaniju godine u 2019. godini u okviru kampanje 2019 Air Transport Awards, jedinih međunarodnih nagrada koje nagrađuju sve najvažnije kategorije u avio-transportu.

“Počastvovani smo činjenicom da smo prepoznati kao avio-kompanija godine. Ova nagrada rezultat je vrijednog rada i posvećenosti nevjerovatnog Wizz tima, lojalnosti i povjerenja naših korisnika kao i podrške naših partnera. Kompanija Wizz Air razvila je poslovanje na jednostavnoj poslovnoj premisi s ciljem da putovanje učini pristupačnim svima i tako stvori mogućnosti za bolji život i bolji svijet u kome živimo, a ova nagrada je još jedna potvrda da smo na pravom putu. U budućnosti, Wizz Air će nastaviti da unapređuje korisničko iskustvo uvođenjem inovacija i trudeći se da obezbijedi svima mogućnost da uljepšaju svoje živote zahvaljujući putovanjima“, istakao je zamjenik izvršnog direktora i generalni direktor kompanije Wizz Air Hungary Stiven Džons.

Predsjednik 2019 Air Transport Awards dr Kostas Jatru poručio je da je dodjela nagrada Air Transport Awards postala važan događaj u avio-industriji zahvaljujući posvećenosti organizacija i pojedinaca u sektoru avijacije te daje važno prepoznati i ukazati poštovanje najboljima od najboljih i slaviti njihovo liderstvo.

Check Also

Analiza poslovanja kompanija koje čine sastav indeksa MNSE10 na kraju III kvartala 2019. godine

Montenegroberza AD Podgorica je na osnovu devetomjesečnih finansijskih iskaza emitenata za 2019. godinu, odradila analizu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *