Wizz Air dobitnik nagrade za avio-kompaniju godine

Dodajte komentar

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi, proglašena je za avio-kompaniju godine u 2019. godini u okviru kampanje 2019 Air Transport Awards, jedinih međunarodnih nagrada koje nagrađuju sve najvažnije kategorije u avio-transportu.

“Počastvovani smo činjenicom da smo prepoznati kao avio-kompanija godine. Ova nagrada rezultat je vrijednog rada i posvećenosti nevjerovatnog Wizz tima, lojalnosti i povjerenja naših korisnika kao i podrške naših partnera. Kompanija Wizz Air razvila je poslovanje na jednostavnoj poslovnoj premisi s ciljem da putovanje učini pristupačnim svima i tako stvori mogućnosti za bolji život i bolji svijet u kome živimo, a ova nagrada je još jedna potvrda da smo na pravom putu. U budućnosti, Wizz Air će nastaviti da unapređuje korisničko iskustvo uvođenjem inovacija i trudeći se da obezbijedi svima mogućnost da uljepšaju svoje živote zahvaljujući putovanjima“, istakao je zamjenik izvršnog direktora i generalni direktor kompanije Wizz Air Hungary Stiven Džons.

Predsjednik 2019 Air Transport Awards dr Kostas Jatru poručio je da je dodjela nagrada Air Transport Awards postala važan događaj u avio-industriji zahvaljujući posvećenosti organizacija i pojedinaca u sektoru avijacije te daje važno prepoznati i ukazati poštovanje najboljima od najboljih i slaviti njihovo liderstvo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *