NLB otvorila vrata renovirane barske filijale i uručila donaciju osnovnoj muzičkoj školi iz Bara (foto, video)

Dodajte komentar

NLB Banka je poslije kratke pauze zbog renoviranja, otvorila vrata filijale na adresi ul. Maršala Tita br. 24. u prisustvu klijenata i zaposlenih, koja nudi bolje uslove za obavljanje svakodnevnih bankarskih poslova. Ovo je bila prilika da banka zahvali i građanima Bara te je lokalnoj osnovnoj muzičkoj školi »Petar II Petrović Njegoš« uručila vrijednu donaciju.

Radovi na rekonstrukciji filijale počeli su u martu. Enterijer filijale uređen je prema svjetskim standardima koji zaposlenima omogućavaju da još efikasnije obavljaju svakodnevne poslove a klijentima da iskoriste sve benefite savremeno opremljene filijale.

Klijenti mogu da očekuju neposredniju komunikaciju sa bankarskim stručnjacima i prilagođenu finansijska podršku u udobnijem okruženju. Prilikom opremanja filijale, vodilo se računa o dodatnim benefitima za klijente, pa je ispred filijale postavljeno parkiralište za bicikle, za sve naše klijente i zaposlene, koji koriste ovo prevozno sredstvo i tako čuvaju životnu sredinu.

“NLB banka ima veliko zadovoljstvo da danas otvori obnovljenu filijalu u Baru. Investicija u filijalu Bar znači da banka vjeruje u tržište Bara i njegov potencijal. Ovo je već treći put u poslednjem periodu da investiramo ili u promjenu lokacije ili u obnovu. Ovaj put se prilagođavamo novom konceptu filijale. Svi klijenti banke će moći da vide taj novi koncept, novi dizajn, otvorene filijale i pristupačne svim klijentima. U ovoj eri digitalizacije mi duboko vjerujemo da je filijala banke srce naših usluga, da je to mjesto susreta sa klijentima i duboko vjerujemo u taj kanal usluge” , istakao je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke na otvaranju filijale u Baru.

“NLB Banka aktivno uključivanje u lokalnu i širu društvenu sredinu, posmatra kroz povećanje socijalnog, ekonomskog i ekološkog prosperiteta, sa naglaskom na održavanju jednakih mogućnosti za buduće generacije. Uvažavajući uključivanje osnovne muzičke škole »Petar II Petrović Njegoš« u realizaciju programa povodom otvaranja filijale, banka je izrazila zahvalnost i nagradila zalaganje mladih muzičara donacijom klavinova u vrijednosti od 1000 eura”, saopšteno je iz banke.

Vatroslav Simić, profesor violine u toj školi kazao je: “Zahvaljujem se NLB na ovoj vrijednoj donaciji – klarinovi koja će našim učenicima i nastavnicima biti od velike koristi za dalji rad i ostvarivanje kvalitetnije nastave i uopšte ostvarenje raznih aktivnosti pedagoškog procesa u školi”.

NLB Banka je povodom otvaranja renovirane filijale za sve nove klijente barske filijale, koji se do 15.05.2019. godine odluče za jedan od NLB paketa obezbijedila tri mjeseca besplatne članarine.
Filijala će biti otvorena svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a subotom od 8 do 13 časova.

“NLB Banka će nastaviti da svakodnevno brine o cjelokupnoj usluzi i unapređuje je tokom narednog perioda, uvođenjem novina koje klijentima olakšavaju i ubrzavaju korišćenje bankarskih proizvoda i usluga i komunikciju sa bankom”, navode iz banke.

Foto i video: InfoBiro Montenegro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *