Pošta će građanima na teritoriji Podgorice lično uručiti poreska rješenja

Pošta Crne Gore će građanima na teritoriji Podgorice lično uručiti 109,53 hiljade poreskih rješenja. Pošta će poreska rješenja dostaviti na osnovu ugovora koji je potpisala sa Upravom lokalnih javnih prihoda Glavnog grada.

“Poštini dostavljači će poreska rješenja uručivati isključivo primaocu, odnosno osobi na čije ime rješenje glasi”, navodi se u saopštenju.

Ukoliko dostavljač ne pronađe primaoca na navedenoj adresi prvi put, ponovo će pokušati uručenje u roku od 24 do 72 sata od prvog pokušaja.

“U slučajevima kada osoba na čije ime glasi rješenje ni prilikom drugog pokušaja dostave nije na naznačenoj adresi, dostavljač će ostaviti obavještenje”, rekli su iz Pošte.

Građani, uz obavještenje koje ostavi Poštin dostavljač, poresko rješenje mogu lično preuzeti u pošti u Orahovačkoj ulici.

Iz Glavnog grada su ranije sve vlasnike nepokretnosti na teritoriji Podgorice obavijestili da su u toku uručenja rješenja za porez na nepokretnosti za ovu godinu.

Check Also

Veselin Grobović, predsjednik Opštine Nikšić: Budžet u suficitu, nove investicije, nezaposlenih manje za 30 odsto (video)

U toku 2018. Opština Nikšić je bila jedna od rijetkih koja je ostvarila suficit u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *