U Budvi otvoren sajam nautike

Sajam nautike, na kome će se od 16 – 20 aprila predstaviti 17 izlagača iz zemlje i inostranstva , danas je  je svečano otvoren.

Izlagači će predstaviti plovila i ostali program, najpoznatijih svjetskih proizvođača. U kategoriji plovila,pod krovom Jadranskog sajma izloženi će biti noviproizvodi Bejlajnera (Bayliner), Smartlajnera (Smartliner), Si Reja (Sea Raz), Italboatsa, Ranijerija. Tu su i gumeni čamci Zodijaka, Merkjurija, Hajfilda (Highfield), Yamahe, Sila (Seal).

Neki od brendova će se prvi put naći u izlagačkom program Sajma nautike, kao što je poznati brend Atlantik Marin (Atlantic Marine)” .

Posjetioci, nautičari i ljubitelji nautike i sportova na vodi, moći će da se upoznaju sa izuzetno bogatom ponudom vanbrodskih motora, džetskija, kao i kajaka, kanua i opreme za sportove na vodi.

Direktor Sajma rajko Bujković istakao da će  i na ovogodišnjoj manifestaciji dominirati zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova u ovoj oblasti, a pored pomenutih tu su i proizvodi Honde, Suyukija, Jamahe, Selve , Tohacua.

“Raduje i interes inostranih renomiranih proizvođača da se direktno predstave narastajućem crnogorskom tržištu. U ovom kontekstu, pomenuo bih značajno učešće austrijske firme Đžetflout “Jetfloat International”, koja će predstaviti proizvod za koji postoji velika tražnja u regionu, a to su plutajući pontoni”, kazao je Bujković.

On je izrazio očekivanje  da aktuelni sajam posjete svi zainteresovani kupci nautičke opreme i plovila, ali i oni koji žele uzbudljivi susret sa tehnologijama i materijalima koji doživljavaju brz razvoj.

Check Also

Direktor Makedonske berze ima platu od 62 hiljade eura

Ivan Šteriev, izvršni direktor Makedonske berze, prošle godine imao je bruto platu od 62.100 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *