Neograničeni pozivi ka svim mrežama i do 500 GB interneta

Crnogorski Telekom od danas postpejd korisnicima nudi nove Non-stop pakete, sa neograničenim razgovorima u svim mrežama, besplatnim porukama i više gigabajta za surfovanje u najbržoj 4G mreži u Crnoj Gori.

Do 500 GB mobilnog interneta po maksimalnoj brzini, uz dvostruko više gigabajta za postojeće korisnike Telekom fiksnog interneta, zatim mogućnost dijeljenje interneta sa drugim postpejd brojem, najveće su prednosti novih postpejd paketa.

„Uz to, u paketu Non-stop #3 nudimo neograničene pozive u svim mrežama u Crnoj Gori, besplatne sms poruke i 6 GB mobilnog interneta po najvećim brzinama. Korisnicima su na raspolaganju i tarife Non-stop #1 i #2 sa razdvojenim minutima za pozive u Telekom mreži i u drugim mrežama u Crnoj Gori, a za nove korisnike koji u naredna tri mjeseca potpišu ugovor, pripremili smo promotivne ponude već od 9.9 eura mjesečno. Nastavićemo da odgovaramo na potrebe naših korisnika, i da im kroz nove pakete i ponude pružamo jedinstveno iskustvo komunikacije u najbržoj 4G mreži“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Telekom je u sklopu Non-stop paketa obezbijedio i po 100 GB mjesečno za gledanje video sadržaja preko HBG GO i Extra TV Mobile Android i iOS aplikacija, kao i besplatnu aktivaciju ovih servisa.

Istovremeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

Non-stop postpejd paketi dostupni su za sva fizička lica, pozivom na broj 1500, u T-Centrima širom Crne Gore, i na sajtu www.telekom.me, gdje se mogu dobiti detalji o novim paketima.

Check Also

Proizvodnja čelika u nikšićkoj Željezari pod znakom pitanja

Skoro sedam mjeseci je od kada je EPCG Željezara Nikšić vraćena pod državno okrilje. Međutim, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.