Treća godina programa Coca-Cola podrška mladima

Dodajte komentar

Počinje treća godina realizacije nacionalnog programa osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima, kroz koji je u 2018. godini prošlo 134 mladih, a njih 14 se zaposlilo neposredno nakon pohađanja programa.

Nova sezona radionica biće otvorena velikom konferencijom u Podgorici, koja će biti održana od 12. do 14. aprila, u hotelu Hilton. Sledeća radionica je u Beranama, od 17. do 19. aprila, a priliku da pohađaju besplatne Coca-Cola podrška mladima radionice imaće uskoro i mladi iz Pljevalja, Bijelog Polja, Nikšića, Bara i Tivta.

Program je namijenjen nezaposlenim mladima, koji imaju između 18 i 30 godina i žele da steknu nova znanja i vještine, kako bi tako osnaženi krenuli u potragu za poslom i građenje svoje karijere.

Za pohađanje radionice, nakon koje dobijaju sertifikat, mladi se mogu prijaviti na sajtu: www.coca-colapodrskamladima.me

Program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, a partner projekta u Podgorici je Glavni grad. Institucionalni partneri projekta su Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Zavod za zapošljavanje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *