Održana radionica “Unapredjenje internet prodaje za potrebe turisticke privrede”

Više od 200 predstavnika turističke privrede danas je u Budvi prisustvovalo radionici “Unapređenje internet prodaje za potrebe turističke privrede” u organizaciji Hipotekarne banke.

Klijenti, ali i učesnici koji nijesu klijenti Hipotekarne banke iskoristili su ovu jedinstvenu priliku da prikupe znanja koja će im pomoći u razvoju poslovanja.

Svoja iskustva sa učesnicima radionice podijelili su Dragan Varagić, strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene Interneta, kao i Sejad Šehić, direktor Sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke.

Ovom prilikom je učesnicima je predstavljen i jedinstveni platni servis Hipotekarne banke, HB Booking, veoma koristan alat za poboljšanje poslovanja u turističkoj privredi.

HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog web sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća.

Podsjećamo da je ova radionica bila namijenjena turističkim pravnim i fizičkim licima koji su izdavaoci smještaja, vlasnicima rent-a-car agencija kao i agencijama koje se bave organizacijom izleta.

Check Also

Francuska “La Banque Postale” pokrenula novu vrstu mobilnog bankarstva

Francuska “Poštanska banka” je aktivirala svoju mobilnu online bankarsku uslugu. Da bi se razlikovala od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *