Gotovinski krediti Addiko banke bez troškova obrade do 30. aprila

Dodajte komentar

Addiko banka je pokrenula novu kampanju u okviru koje se troškovi obrade gotovinskih, Restart kredita za refinansiranje i kredita za penzionere klijentima neće naplaćivati do 30. aprila.

Gotovinski krediti Addiko banke predstavljaju brzo i jednostavno rješenje za klijente koji imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima. Gotovinski krediti se odobravaju do 30.000 eura, kamatna stopa se kreće od 6,99%, a rok otplate je do 12 godina. Ovi krediti se odobravaju bez žiranata i hipoteke.

Addiko banka nudi mogućnost i onim građanima koji ne primaju zaradu preko Addiko banke da mogu aplicirati za kredit. Blic gotovinski krediti se odobravaju bez obaveze primanja zarade preko Addiko banke, i to samo uz jednu posjetu banci, a od dokumentacije je potrebna jedino lična karta. Blic gotovinski krediti se odobravaju u iznosu do 3.000 eura, na rok otplate do 5 godina.

Direktno bankarstvo, kojim se Addiko vodi u svom poslovanju, karakteriše jednostavnost, pa klijenti do kredita iz gotovinskog spektra dolaze bez komplikacija i suvišne papirologije.

„Pored povoljnih uslova kreditiranja za građane i jednostavnih procedura odobrenja, trudimo se da uvijek nudimo i neke dodatne povoljnosti našim klijentima, a ovaj put smo se odlučili da to bude ušteda za klijente, tako što im nećemo naplaćivati troškove obrade gotovinskih kredita do kraja aprila“, izjavio je Ognjen Mijušković, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

U fokusu Addiko banke su svedena ponuda proizvoda i usluga, efikasne procedure i jednostavna komunikacija sa klijentom.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu. Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *