Upozorenje na lažnu Facebook stranicu Hipotekarne banke

Hipotekarna banka upozorila je dklijente i korisnike da se na društvenoj mreži Facebook pojavila lažna stranica pod nazivom “Hipotekarna banka MNE”.

“Na stranici se posjetioci pozivaju na učestvovanje u nagradnoj igri. Ovim putem upozoravamo i molimo poštovane klijente da ne šalju svoje lične podatke putem društvenih mreža, kako ne bi došlo do zloupotrebe istih. Hipotekarna banka ovim putem potvrđuje da nije vlasnik pomenute stranice niti organizator nagradne igre na istoj”, naveli su iz banke.

U toku nagradna igra Hipotekarne banke ”PREMIUM KARTICA, PREMIUM NAGRADE”, ali ona se odnosi na plaćanje Premium karticom i ne traži od klijenata dostavljanje bilo kakvih podataka. U ovoj nagradnoj igri dodjeljuje se 530 vrijednih nagrada, ali podsjećamo još jednom, jedini uslov učešća je plaćanje Premium karticom, bez dostavljanja bilo kakvih podataka, pogotovo ne putem društvenih mreža.

“Ovim putem naglašavamo da je Hipotekarna Banka jedina zvanična stranica”, saopšteno je iz banke.

Check Also

Do kraja godine biće obrađeno svih 51.000 zahtjeva za legalizaciju

Od podnijetih 51.000 zahtjeva za legalizaciju bespravno podignutih objekata do sadaje obrađeno 31.000. Preostalih dvadeset …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *