NLB Banka pomaže crnogorska porodilišta

Dodajte komentar

NLB Banka će u nedjelju 31.03.2019. godine, na odlučujućoj utakmici košarkaškog kluba Budućnost Voli za ostanak u trci za trofej Aba lige, donirati 10 EUR za svaki koš Budućnosti, 30 EUR za svaku trojku i 500 EUR za pobjedu, crnogorskim porodilištima. Ovim banka podsjeća na akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“ u okviru koje već tri godine unapređuje uslove u porodilištima širom Crne Gore.

NLB Banka je, kao premium sponsor, za sve posjetioce utakmice koju Budućnost Voli igra protiv Cedevite u dvornani sportskog centra “Morača”, pripremila zanimljiv program sa ciljem da pruži podršku klubu i podrži porodilišta povezujući odgovran odnos prema budućim generacijama i sport.

Pored poklon ulaznica koje će biti podijeljene zaposlenima banke i pratiocima zvaničnih profila banke na društvenim mrežama, biće organizovana i aktivacija u sporstskom centru “Morača”. U NLB kutku će se naći donatorska kutija u kojoj svi posjetioci utakmice mogu donirati za crnogorska porodilišta, a za najmlađe navijače će se raditi navijački facepainting. NLB Banka je za donacije u iznosu od 5 EUR ili više kao poklon obezbijedila majice.

“NLB Banka nastoji da kako unutar svoje organizacije, tako i eksterno utiče na podizanje svijesti o društveno odgovornom poslovanju i promociji održivih vrijednosti ovog društva. Akciju „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“ banka nastavlja i u 2019. i trajaće tokom cijele godine, sa donatorskom inicijativom koja je namijenjena crnogorskim porodilištima”, saop[teno je iz banke.

Do sada je u okviru ove kampanje obezbjedila bolje uslove u porodilištima u Nikšiću, Bijelom Polju i Beranama, a ove godine će zvanično uručiti potreban instrumentarij porodilištu u Podgorici.

NLB Banka je početkom septembra prošle godine potpisala ugovor o saradnji sa košarkaškim klubom “Budućnost Voli”, kao Premium sponzor kluba za sezonu 2018/2019. Potpisivanje ugovora ispraćeno je posebnim povoljnosttima koje je Banka pripremila za sve ljubitelje košarke i omogućila korisnicima NLB kreditnih kartica da svoju sezonsku kartu za utakmice Aba i Euro lige, kao i domaćeg prvenstva i Kup-a Crne Gore, obezbijede na 10 mjesečnih rata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *