Proslavljen nastavak Premium programa Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma (foto galerija, video)

Dodajte komentar

Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom proslavili su potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora i nastavak saradnje na Premium programu. Povodom nastavka ove uspješne saradnje lansirana je i velika Premium nagradna igra za sve korisnike Premium kartica koja će trajati mjesec dana.

Događaju je prisustvovao veliki broj Premium partnera iz najvećih crnogorskih kompanija.

Predstavnici  Crnogorskog telekoma i Hipotekarne banke,su naglasili da rast broja korisnika Premium kartice, ali i zainteresovanost sadašnjih i budućih partnera Premium programa najbolje govori o tome da je saradnja dvije renomirane kompanije dala izvanredne rezultate.

Direktor Sektora za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma Predrag Perković izjavio je da je Telekom mnogo puta dokazao da je lider u inovacijama na crnogorskom tržištu.

“Uvodeći napredne tehnologije i servise, pokazujemo da će naši korisnici dobiti najbolje što industrija telekomunikacija može ponuditi.  S Premium programom smo otišli korak dalje – u želji da nagradimo lojalnost naših korisnika, prešli smo granice naše industrije. Danas sa ponosom možemo reći da je Premium MasterCard najpopularnij platna kartica na tržištu”, naglasio je Perković i dodao  da je nastavak osmogodišnjeg partnerstva garancija “da nastavljamo sa inovacijama, kako bismo našim korisnicima pružili samo najbolje, a najveća potvrda našeg zajedničkog uspjeha je broj zadovoljnih korisnika koji raste iz dana u dan”.

Ana Golubović, izvršna direktorka za poslove sa pravnim licima i finansijska tržišta Hipotekarne banke istakla je da ova saradnja pravi primjer kako uspjeh ne može izostati kad se povežu oni koji su zaista posvećeni svojim klijentima.

 “Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi  blizu 30 hiljada klijenata.  Zahvaljujući saradnji s Crnogorskim Telekomom, MasterCardom i našim partnerima, ponudili smo karticu kojoj crnogorski građani najviše vjeruju. S ponosom mogu istaći da broj transakcija i prometa iz godine u godinu raste,  a povećava se I broj partnera kod kojih Premium korisnici mogu ostvariti značajne popuste. Nastavak saradnje s Telekomom i ovakve rezultate proslavljamo velikom Premium nagradnom igrom za naše korisnike, čiji fond iznosi 38.068,80 €”, kazala je Golubović.

Svi aktivni korisnici Premium kartice imaće mogućnost da od 02. aprila do 29. aprila učestvuju u velikoj nagradnoj igri Premium programa, saopštili su Perković i Golubović.

Premium program danas ima preko 535 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Broj Premium transakcija za 2018. godinu je veći za oko 40 odsto u odnosu na 2017, a u istom uporednom periodu promet je veći za 30 odsto.

Izvor: Info Biro Montenegro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *