M:tel u saradnji sa Addiko bankom organizuje predavanje „Digitalna transformacija bankarstva i telekomunikacija“

Dodajte komentar

Kompanija M:tel u saradnji sa Addiko bankom Montenegro organizuje predavanje „Digitalna transformacija bankarstva i telekomunikacija“ u utorak 26. marta 2019. godine. Predavanje počinje u 18 časova, u prostorijama M:tel digitalne fabrike, a ulaz je besplatan.

O digitalnoj trasformaciji bankarskog sektora govoriće Zarija Milić, Real estate management & Cash management managing director u Addiko banci, dok će o istoj temi u oblasti telekomunikacija govoriti Dušan Radusinović, šef Službe za digitalne servise kompanije M:tel.

Milić će govoriti o izazovima bankarskog sektora današnjice kao i koja je uloga mobilnih operatara u finansijskoj industriji sa posebnim osvrtom na pozitivne promjene koje nastaju digitalnom transformacijom bankarskog sektora. Zarija Milić će govoriti i o tome zašto se transformiše Addiko banka te koji su to blokovi koji grade Addiko digitalnu trasformaciju. Od njega će se na predavanju moći čuti o procesima i inovacijama u banci kao što je chatbot, otvaranje računa online, mobilnim kreditima, zatim o robotici i automatizaciji, business process managmentu te CRM modelu.

Na kraju Milić će govoriti o pristupu banaka i mobilnih operatera u analizi podataka o korisnicima.

O digitalnoj transformaciji kompanije M:tel govoriće Dušan Radusinović i posebno se osvrnuti na projekte zbog kojih je kompanija M:tel postala lider u inovativnosti. Radusinović će govoriti i o M:tel digitalnoj fabrici kao i o tome koji je njen značaj za Crnu Goru, kao i o projektima u okviru digitalizacije kompanije kao što su Self care, Mpay, Mondo go, Move, te o ulozi društvenih mreža i viber chata u cijelom procesu. Radusinović će zaključiti prezentaciju sa projektima za koje je kompanija M:tel dobila dva granta Ministarstva nauke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *