Hipotekarna banka donirala kapnograf Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Dodajte komentar

Danas je Hipotekarna banka uručila vrijednu donaciju Opštoj bolnici u Bijelom Polju. U prisustvu direktorice Opšte bolnice dr Biserke Bulatović ,predstavnika službe za anesteziju I Operacionog bloka i direktora filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju Mirsada Spahića izvršena je primopredaja kapnografa ,aparata za potrebe Službe za anesteziju koji je Hipotekarna banka donirala bjelopoljskoj bolnici.

Direktorica Opšte bolnice dr Biserka Bulatović izrazila je zadovoljstvo što se kroz činove društvene odgovornosti pomažu zdravstvene ustanove i podiže nivo kvaliteta zdravstvene usluge i zaštite.

“Nadam se da će u narednom periodu i drugi privredni subjekti slijediti ovakve primjere društvene odgovornosti , i zajednički kroz zdrava parnerstva unaprijediti kvalitett zdravstvene zaštite i usluge”.

Prilikom uručenja donacije Direktor filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsad Spahić je istakao:

“Hipotekarna Banka je povodom otvaranja, renovirane i moderne poslovnice u BP, donirala za potrebe Opšte bolnice, savremeni aparat Kapnograf. Kao društveno odogovorna kompanija Hipotekarna banka kontinuirano pomaže lokalne zajednice kroz različite vidove donacije.
Ovog puta je donacija namijenjena lokalnoj zdravstvenoj ustanovi te se nadamo da će se primjenom ovog aparata građanima Bijelog Polja omogućiti veći stepen zdravstvene usluge”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *