Preduzetnice Crne Gore primjer predanosti i pozitivne energije

Dodajte komentar

Balkansko udruženje žena u zanatstvu danas je predsjednici Udruženja preduzetnica Crne Gore Editi Dautović, udijelilo statuu i plaketu povodom 10 godina postojanja tog udruženja na seminaru “Internacionalno takmičenje za izbor malog i srednjeg preduzeća koje podržava porodicu u Jugoistočnoj Evropi“, šesto po redu, u hotelu ,,Apolon“ u Đevđeliji.

U zahvalnici Balkanskog udruženja žena u zanatstvu, Editi Dautović, istaknuto je da gaje duboko poštovanje i divljenje prema demonstriranom karakteru, pozitivnoj energiji, primjeru strpljenja i predanosti razvoju internacionalne saradnje u Jugoistočnoj Evropi.

-Neka Vaša akcija uvijek inspiriše druge da još više sanjaju, nauče, učine, više postignu i postanu bolji – navodi se u zahvalnici.

Dautović objašnjava da proslava 10 godina postojanja Udruženja preduzetnica Crne Gore dokazuje da su ,,među prvim organizacijama na nacionalnom nivou koje su se registrovale da bi mogle podržati i osnovati Balkansko udruženje žena u zanatstvu“.

-Statua i sama plaketa simbolizuju mene i moj rad. Poruka, upućena putem zahvalnice, mnogo mi znači. To je znak da su ženske organizacije Balkanskog udruženja solidarne. Srećna sam što je naš rad cijenjen i što je prepoznat napredak ženskog preduzetništva– zaključila je Dautović.

Seminaru su prisustvovale predstavnice preduzetnica iz zemalja balkanskog udruženja: Crna Gora, Bugarska, Makedonija i Kosovo.

Takođe, odlučeno je da promocija 10 godina Balkanskog udruženja žena u zanatstvu bude četvrtog jula u Bugarskoj.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *