U Moskvi održana prezentacija Crne Gore i Luštice Bay

Dodajte komentar

Mjesto više tražilo se prekjuče u Moskvi, gdje su u hotelu „Lotte“, zainteresovanim medijima, posrednicima prodaje i potencijalnim investitorima i kupcima iz glavnog grada Rusije, prestavnici kompanije Luštica Development održali prezentaciju Crne Gore i nove destinacije Luštica Bay, hotela Čedi /The Chedi/, novootvorene marine i ponude novog grada u Tivtu.

„Sudeći po odzivu posjetilaca te planovima za saradnju uspostavljenim tokom posjete, opšte interesovanje i potencijal investitora sa ruskog tržišta ne jenjava, a sa otvaranjem operativnog režima destinacije Luštica Bay, mogućnosti su višestruke – kako turističke tako i poslovne. Prezentacija je trajala oko sat, ali je mnogo duže trajala sesija za pitanja i odgovore, pa je veliko interesovanje produžilo događaj sve do večernjih časova“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštice Development.

Veliki broj posjetilaca prezentacije već je bio u prilici da posjeti Crnu Goru doživjevši je kao zemlju neprevaziđene prirodne ljepote i izuzetnih domaćina.

Uz događaj u Moskvi, kompanija se proteklih dana predstavila na Kopaonik Biznis Forumu, gdje je bila jedan od sponzora pomenutog događaja i takođe izazvala zavidno interesovanje.

Prethodno je u Dubaiju projekat Luštica Bay proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *