Parfois doživljava ekspanziju u regionu

Dodajte komentar

Vodeća robna marka modnih dodataka iz Portugala Parfois doživljava ekspanziju i u Crnoj Gori. U tržnom centru Delta City u Podgorici je danas otvorena prva radnja tog brenda u Crnoj Gori, koji je u regiji preko Sportine Group prisutan na čak 26 samostalnih lokacija. Sportina Group koja posljednjih 6 godina zastupa Parfois u regiji čini sve da je taj prestižni brend, prepoznatljiv po kvalitetnom prodajnom servisu i raznovrsnim modnim proizvodima, prisutan u Parfois monostore i u multibrand radnjama Sportina, dobro prihvaćen na tržištima Crne Gore, Srbije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

Kolekcije tašni, novčanika, satova, nakita i drugih modnih dodataka se u radnjama Parfois mijenjaju i dopunjuju na nivou jedne sedmice, što ovaj brend koji je dostupan po pristupačnim cijenama za ljubiteljke mode čini još atraktivnijim. Parfois kolekcije omogućavaju da svaka žena dobije ono što joj najviše odgovora kako bi izgradila svoj imidž.

Glavno nadahnuće aktuelne Parfois kampanje je identitet žene koja je samopouzdana, opuštena i neopterećena pravilima. Parfois žena nije vezana uz prošlost, ali je prihvata kao nešto što je dio nje. To je žena koja inspiriše i koja ukazuje na to da ne smijemo slijediti unaprijed zamišljene ideje a da ih prethodno ne ispitamo. U današnje vrijeme koje karakteriše preopterećenost informacijama, nema boljeg dokaza o poznavanju samih sebe od toga što uistinu želimo biti.

Nova kolekcija ističe se prefinjenim i minimalističkim detaljima i oblicima. Boje koje preovladavaju u kolekciji su tople, dramatične i tropske, te dolaze u obliku elegantnih silueta koje čine ravnotežu između svakodnevne i visoke mode. Ističu se materijali poput prirodnih vlakana i slame, a cvjetni i grafički print na laganim tkaninama donosi zanimljive kontraste.

Kampanja “Sve što jesam” doziva tople dane i predstavlja odmor za naše misli i sve ono što želimo da postignemo. Kada je žena sposobna da prihvati svoju prošlost, onda je spremna da bude i vlasnik sopstvene budućnosti.

Uživajte u toplim danima uz Parfois kolekciju i pozdravite proljeće!

Detalje možete pogledati na društvenim mrežama Sportine: Fecebook, Instagram i LinkedIn

Novu kolekciju pronađite u radnji Parfois u Delta City-ju u Podgorici.

O brendu Parfois: Parfois-ova inspiracija je ženstvena, autonomna žena koja je svjesna svojih osobina i modernog izgleda. Ljubiteljke Parfoisa cijene ovu modnu kuću jer njihovu lojalnost nagrađuje velikom ponudom nakita, torbi, naočara i šalova po vrlo povoljnim cijenama. Kolekcije Parfois modnih dodataka brzo se mijenjaju i dopunjuju što osigurava dodatnu zanimljivost pri svakoj posjeti radnji.

O Sportina Group: Sportina Group je specijalista za modu. Sa više od  340 radnji i više od 80 svjetski poznatih modnih marki spada među najveće trgovce sa modnim artiklima na području jugoistočne Evrope. Sportina je ime prepoznato ne samo u Crnoj Gori, nego i u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Austriji,  Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji i Makedoniji.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *