Osvojite milion eura u CEE Startap izazovu

Dodajte komentar

Vestbee, vodeća platforma koja povezuje globalne VC fondove, korporacije i biznise sa startapovima i skejlapovima iz Centralne i Istočne Evrope, je zajedno sa Mrežom poslovnih anđela Centralne i Istočne Evrope (CEE Business Angels Network) pokrenula treće izdanje CEE Startap izazova – najvećeg regionalnog online takmičenja za startapove i skejlapove, gdje možete osvojiti čak milion eura za investiciju od strane Next Road Venturesa.

Kome je namijenjen CEE Startap Izazov? Svim regionalnim kompanijama koje spadaju u neku od sljedećih kategorija: ICT, AI, Data & Analytics, Fintech, Insurtech, Blockchain, elektronska trgovina, Adtech i Martech, Edtech, mediji i zabava. Prijave su otvorene do 10. marta.

Osim milion eura, svi koji se prijave će dobiti mogućnost da budu primjećeni od strane globalnih investitora, korporacija i medija, podršku za razvoj biznisa, medijsko pokriće, karte za mnoge startap događaje, kao i pristup različitim biznis alatima, a lista benefita i nagrada se konstantno širi. Ne propustite ovu priliku i registrujte se na sajtu!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *