Luštica bay proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi

Dodajte komentar
Luštica Bay

Projekat Luštica bej proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Luxury Network International Awards u Dubaiju.

Nagrada je uručena na svečanoj gala ceremoniji u hotelu Sezars Palas pred više od 400 gostiju, predstavnika humanitarnih organizacija, diplomatskih misija i međunarodnih ogranaka više od 50 luksuznih brendova iz 115 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Afrike, Azije i Sjedinjenih Država.

Prestižna nagrada dodijeljena nam je u trenutku kada učestvujemo u zajedničkoj prezentaciji projektasa kompanijom Investor medija u Dubaiju i poznatom nautičkom sajmu Dubai Bout šoua, koji se održava do 2. marta. Ovo je jako značajno priznanje za nas i to u momentu kada interesovanje za Lušticu bej, kao otvorenu cjelogodišnju destinaciju, doživljava ekspanziju saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštica developmenta.

Nagrade su dodijeljene inovatorima u nekoliko kategorija luksuznog sektora, kao i humanitarnim ličnostima i uspješnim poslovnim liderima. Među pobjednicima su i čuveni brend Rols-rojs, koji je luksuzni auto godine, kao i mis svijeta Džordžina Risk koja je proglašena za ikonu ljepote, te mnogi drugi.

Proejkat Luštica bej je vrijedan 1,1 milijardu eura, a iza njega stoji firma Oraskom, čiji je vlasnik Samih Saviris.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *