Potpisan ugovor o saradnji izmedju skijališta Crne Gore, Jahorine i Srbije

Dodajte komentar

Javno preduzeće Skijališta Crne Gore doo , Skijališta Srbije i  skijališta na Jahorini  potpisali su  na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu Ugovor o poslovnoj saradnji. Ugovor su potpisati direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika i izvršni direktor Skijališta Crne Gore Miloš PopovićDejan Ljevnajić direktor skijalista Jahorina.

Poptisivanjem ovog ugovora nastavlja se  saradnja između ski centara  i skijališta u Crnog Gori, Srbiji i Jahorine, pa će i tokom ove i naredne sezone vlasnici sezonske ski karte kupljene za ski centre u ova tri centra imati mogućnost tri uzastopna dana besplatnog skijanja u crnogorskim ski centrima Savin kuk, Kolašin 1600, Kolašin 1450 i Vučje na Kopaoniku, Staroj planini ili Torniku i na Jahorini.

Milos Popović direktor skijališta Crne Gore kazao je da je danas u Crnoj Gori Gori aktivno je šest skijališta.

“Tendencija je ka tome da budemo najkonkurentniji kako u regionu tako i šire. Biće uloženo u infrastrukturu Skijališta u Crnoj Gori više od 140 miliona eura u naredne 4 godine. Kolašin 1600 je jedan novi ski centra koji je ove sezone otvoren na području opštine Kolašin i to je početak jednog novog projekta i mogu slobodno reći da će biti jedan novi biser crnogorskog turizma”, kazao je Popović.

Direktor skijališta Srbije, Dejan Ćika kazao je da je već postojao potpisan ugovor sa skijalištima Crne Gore i sa ovim potpisivanjem nastavlja se dosadašnja uspješna saradnja.

“Ovaj sporazum podrazumijeva da svi vlasnici sezonskih ski pasova, kako u skijalištima Srbije tako i skijališta Crne Gore, mogu skijati tri uzastopna dana u skijalištima Srbije i skijalištima Crne Gore. Za nas je ova regionalna saradnja veoma važna i smatramo da ona doprinosi kako većem zadovoljstvu korisnika naših usluga jer mogu da koriste usluge i drugih ski centara, tako i da imamo povratnu informaciju da znamo šta je dobro kod nas, šta je bolje kod njih i na taj način da možemo da unaprijedimo naše poslovanje”, kazao je Ćika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *