Velika nagradna igra Telenora: Tapni i osvoji iPhone XS!

Dodajte komentar

Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio veliku nagradnu igru, kojoj se pristupa putem aplikacije Moj Telenor. Svaka dopuna pripejd računa omogućava učešće u nagradnoj igri „Tapko“, a dodirivanjem ekrana na označenom polju korisnici mogu osvojiti više dnevnih, odnosno jednu nedjeljnu nagradu u sedmici u kojoj je pripejd račun dopunjen.

Telenor će, kao dnevne nagrade,  dodjeljivati NOA Forte mobilne telefone, jedan ili 10 gigabajta interneta, neograničene pozive u mreži i neograničene poruke. Kao glavna, nedjeljna nagrada korisnike očekuje jedan od najnovijih Apple mobilnih telefona – iPhone XS.

Svi pripejd korisnici, bez obzira na paket koji koriste, imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri. Vjerovatnoća za dobijanje nagrade povećava se što se češće dopuni račun, bez obzira na iznos dopune. U dnevnoj nagradnoj igri korisnici mogu učestvovati više puta, u zavisnosti od toga koliko često dopune račun, dok u nedjeljnoj nagradnoj igri mogu učestvovati samo jednom. Izvlačenje dnevnih i nedjeljnih nagrada obavlja se uz pomoć softvera, specijalno dizajniranog za tu namjenu.

Ukoliko dobiju telefon, korisnici putem aplikacije biraju najbližu Telenorovu prodavnicu u kojoj žele da preuzmu uređaj. Nagradna igra traje do 14. aprila, a detaljna pravila dostupna su na sajtu www.telenor.me.

“Osim nagradne igre, nova pripejd kampanja donosi još povoljnosti. Podsjećamo, svi korisnici koji do 30. aprila kupe i aktiviraju Telenor pripejd karticu, dobiće 50 eura za pozive i SMS poruke u Crnoj Gori i pet gigabajta interneta. Osim toga, korisnici mogu potpuno besplatno, bez trošenja gigabajta, koristiti Facebook i Instagram godinu dana od trenutka aktivacije”, saopšteno je iz Telenora.

 

Novom proljećnom ponudom Telenor želi da svojim korisnicima omogući više besplatne, digitalne komunikacije u Telenor mreži.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *