Nedjeljni poslovni horoskop 18. februar – 24. februar

Dodajte komentar

OVAN

Vi posjedujete jednu osobinu koja uglavnom nije poželjna kada je riječ o poslu, ali koja će vam biti od velike koristi u ponedjeljak – osjećajnost. Svesni ste da su poslovni parteri živa bića sa vrlinama i manama, snovima i nadanjima i uspevate to da okrenete u svoju korist. Takođe, i drugi će veoma cijeniti vaš holistički pristup njima. U četvrtak i petak, budite spremni da date svoj maksimum kada je riječ o poslu. Pažljivo birajte riječi i nađite najbolji momenat za započinjanje važnih razgovora. Za vikend, zablistaćete na jednom poslovnom sastanku ili večeri. Očekuje vas uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

BIK

Imate odlične planove na samom početku nedjelje, a uz nečiju pomoć oni mogu postati još bolji. Ne odbijajte sugestije, pogotovo ako dolaze od iskusnijih kolega. Oko utorka i srijede posvetite se kreativnim aktivnostima – dizajnu, umjetnosti, jer će one pozitivno uticati na vaše raspoloženje, a nije isključeno i da ćete dobiti neke nove poslovne ideje koje imaju veze sa stvaralaštvom. Na kraju radne nedjelje, uložite posljednji atom snage za razmišljanja na temu proširenja vašeg znanja. Dodatna edukacija je nešto što će vam biti od velike koristi u narednom periodu.

BLIZANCI

Pohvalite vaše kolege za izvršene obaveze – jedna lijepa riječ u pravo vrijeme će mnogo značiti i njima, a i vama. Takođe, nađite vremena da razmislite o proširenju posla ili pravca u kome želite da se razvija. Oko četvrtka, neki projekti vam oduzimaju mnogo energije, ali samo ako vi to dozvolite. Ne savjetuje vam se započinjanje novog posla, prije nego što stare obaveze privedete kraju. Fokusirajte se na papirologiju koja se nagomilala i ne može više da čeka, najkasnije do petka. Za vikend, preporučuje vam se da odete na putovanje ili da se bavite istraživačkim radom.

RAK

Vaše mentalne vještine su na samom početku nedjelje u punoj formi. Nađite pravi način da ih iskoristite. Sve što budete postigli do utorka, biće mnogo više i kvalitetnije odrađeno, nego ostalih dana u nedjelji. U srijedu, javljaju se neke prepreke koje vas osujećuju u završenju jednog bitnog projekta. Kako ćete se izboriti sa njima zavisi od mnogo faktora, ali ono što je najvažnije je da od toga kako se budete ponijeli, zavisiće i budući projekti. Na samom kraju nedjelje, pruža vam se prilika za jedno neobično udruživanje. Iskoristite je, iako vam se na prvi pogled čini da ona nema neke velike šanse da uspije.

LAV

Prije nego što se upustite u nove projekte, potrudite se da neke stvari koje se tiču vašeg privatnog života postavite na njihovo mjesto. Sve što vas okupira, oduzima vam previše dragocjene energije koju bi bilo bolje da usmjerite u posao kojim se bavite. U srijedu i četvrtak, nađite vremena za dodatnu edukaciju. Posjetite kongres, stručni skup, predavanje koje je vezano za vašu struku. U petak, napravite strategiju kako da na najbolji mogući način primjenite nova znanja. Pokušajte da razdvojite bitno od nebitnog, a svakako vam se preporučuje da nađete vremena da istražite ko vam je konkurencija.

DJEVICA

Na samom početku nedjelje, napravite neophodne pripreme i proračune. Komunikacija vam je na zavidnom nivou, pa vam se preporučuje da obavite što više telefonskih razgovora i pošaljete odgovarajuća elektronska pisma. Oko utorka i srijede, potrošićete dosta vremena u potrazi za nekim dokumentima – moguće je da mnogo toga ne zavisi od vas. Naoružajte se strpljenjem i dok čekate, napravite strategiju budućih poslovnih poteza. U petak ćete biti prilično zadovoljni postignutim, a bićete i u prilici da prisustvujete jednoj zabavi. Očekuje vas dosta neformalnih razgovora, ali i potencijalna poslovna saradnja.

VAGA

Prva stvar na koju bi trebalo da obratite pažnju u ponedjeljak su finansije. Takođe, neki budući projekti zahtijevaju da im se posvetite, najkasnije do utorka. U sredu, a i u četvrtak, poželjno bi bilo da se oslonite na vaše socijalne veštine. Od vas će se zahtijevati da pokažete vaše pregovaračke sposobnosti, ali i da ispoljite razumijevanje za neke članove kolektiva. Ako uspijete da poboljšate atmosferu na radnom mjestu, mnogi u vašem okruženju će vam biti zahvalni. U petak, držite se provjerenih strategija i ne zaboravite da pribilježite neke ideje koje vam se tada budu motale po mislima.

ŠKORPIJA

U ponedjeljak ćete biti u velikoj žurbi. Najbolje bi bilo da potražite pomoć ili čak da nekom od povjerenja prepustite dio obaveza. U protivnom, rizikujete bespotrebno rasipanje energije. Na ovo posebno obratite pažnju, jer sreda i četvrtak donose mnogo izazova, a malo uspjeha na poslovnom planu. Ne bi bilo loše da napravite malo istraživanje prije nego što krenete u izvršenje pojedinih zadataka. Takođe, veoma je bitno da tada ne ponavljate neke greške iz prošlosti. Za vikend, bićete raspoloženi da realizujete neke vaše kreativne ideje.

STRIJELAC

U ponedjeljak ćete biti raspoloženi da pomažete onima koji su novi u poslu kojim se bavite. Ne štedite na savjetima – vaše iskustvo nekome može biti od velike koristi. Neke projekte koje ste ranije započeli privedite kraju najkasnije do srijede. Ako do tada date svoj maksimum, priznanje neće izostati. Ovo vam daje dodatni vjetar u leđa i vaše samopouzdanje ništa neće moći da naruši. Budite spremni i da se upustite u rizik. Na kraju radne nedjelje, željećete da se vratite provjerenim metodama. Petak je takođe veoma povoljan za komunikaciju i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

JARAC

U ponedjeljak preuzmite vođstvo – bićete veoma uspješan lider. U utorak i srijedu, više se fokusirajte na timski rad. Samo udruženim snagama možete ostvariti željene rezultate. Ukoliko dođe do razilaženja u mišljenju, budite spremni da upravo vi budete posrednik. Na kraju radne nedjelje, novi projekti, svježe ideje su upravo ono što vam je neophodno. S obzirom da vam neće faliti entuzijazma, obavezno organizujte sastanak sa kolegama i razgovarajte o načinima uvećanja profita. Za vikend, fokusirajte se na finansije, ali ne zaboravite vaš privatni život.

VODILIJA

Neke radikalne ideje ili želja za promenom radnog mjesta bi mogla da vas obuzme u ponedjeljak. Ne ostavljajte ništa na pola – do kraja dana dođite do konačnog zaključka šta vi to zapravo želite. U utorak ili srijedu, nemojte se iznenaditi ako dobijete neku neobičnu poslovnu ponudu. Takođe, drugi će tada biti veoma prijemčljivi za vaše ideje, iskoristite ih da dođete do željenih ciljeva. Kraj nedjelje za vas znači i pad koncentracije pa neke obaveze nećete uspjeti da privedete kraju. Pokušajte da nagovorite one prema kojima imate obaveze da pomjere rokove njihovog ispunjenja.

RIBE

U ponedjeljak ćete biti podložni tuđem uticaju, pa vam se savjetuje dodatni oprez, naročito kod nekih novčanih investicija ili novih projekata. Moguće je da ćete kasnije zažaliti zbog nepromišljenosti. Utorak i srijeda protiču u znaku velikih riječi, ali malih djela. Izbjegavajte davanje obećanja koja ne možete ispuniti. Takođe, u četvrtak potražite savjet od osobe koja nema veze sa poslom kojim se bavite. Velike su šanse da ćete nakon toga obratiti pažnju na neke detalje koje ranije niste primjećivali. Tokom vikenda, vaš um će biti veoma aktivan – nađite način da ga pametno uposlite.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *