„Budvanska rivijera“ predstavlja ponudu na sajmu turizma u Beogradu

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće se i ove godine na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 21 – 24. februara 2019. godine.

S obzirom da gosti iz Srbije tradicionalno biraju neki od hotela „Budvanske rivijere“, kompanija se svake godine trudi da predstavi hotelsku ponudu za predstojeću turističku sezonu, kao i razne povoljnosti za one koji na samom štandu bukiraju  svoj odmor.

Na Sajmu će biti aktuelne promotivne ponude u svim hotelima ( Hotel „Mogren“, Hotel „Aleksandar“, Hotelski rizort „Slovenska plaža“, Hotel „Palas“ i Hotel „Castellastva“) za  period april – maj 2019. sa akcentom na uskršnje i prvomajske praznike, kao i popust od 15%  za rezervaciju boravka u periodu  glavne turističke sezone.

Na štandu Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ biće organizovana i nagradna igra pod sloganom  „Igraj odgovori, nagradu osvoji“, u okviru koje će biti dodijeljeno šest nagradnih aranžmana u hotelima Palas, Castellastva, Aleksandar i Slovenska plaža.

Štand HG „Budvanska rivijera“ možete posjetiti u glavnoj hali Beogradskog sajma (Hala I).

Check Also

Rast indeksa i prometa obilježili sedmicu na Montenegroberzi

Rast indeksa i prometa obilježili su na Montenegroberzi sedmicu u kojoj je Crna Gora otvorila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *