Hrvatski Rimac Automobili dobili novog izvršnog direktora

Novi izvršni direktor Rimac Automobila biće Tim Richardson. Kako ističu u Rimac Automobilima on kombinuje dugogodišnje iskustvo te se već preselio u Hrvatsku i spreman je da pomogne kompaniji da nastavi da pruža sjajne rezultate.

Richardson u Rimac Automobile dolazi iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov “Transmission Systems Business” u Evropi kao potpredsjednik i generalni direktor, vodeći uspješne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti. Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake rukovodeće vještine.

“Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspješan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo da strukturiramo kompaniju”, rekao je Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor.

“Uvjereni smo da ga je Timovo prethodno iskustvo pripremilo da se uhvati u koštac s izazovima ovdje i da će biti izvrstan dodatak timu Rimac Automobila”, zaključuje Rimac.

Check Also

IRF organizuje konferenciju “Izvori finansiranja zelene i digitalne tranzicije i unapređenja infrastrukture sjevernog regiona”

Uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori i Kancelarije za evropske integracije, 29-30. novembra u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *