Projekat Luštica Bay predstavljen u Londonu

Kompanija Luštica Development predstavila je projekat Luštica Bay u Londonu, na proslavi kineske Nove godine u Institutu direktora, čiji je generalni pokrovitelj bila tivatska kompanija.

Projekat izgradnje novog turističkog grada Luštica Bay, na tivatskom dijelu poluostrva Luštica ali i Crna Gora kao investiciona i turistička destinacija, predstavljeni su pred oko 120 zvanica iz poslovnog i svijeta šou biznisa, koje dolaze iz Velike Britanije i Kine.

Interesantno je da je većina zvanica već imala informacije o Crnoj Gori, njenoj geografskoj poziciji i istoriji, pristupanju NATO savezu, kao i projektu ekonomskog državljanstva.

U direktonom razgovoru sa gostima, predstavnica Luštice Development, Nevin Kautri (Nevine Coutry), istakla je prednosti života i investiranja u Crnu Goru i Lušticu Bay kao destinaciju sa oko 270 sunčanih dana godišnje, sa dobrom aviokonekcijom, na svega dva sata leta od većine evropskih metropola.

Britansko tržište je zainteresovano za mogućnost investiranja u Crnoj Gori, a kinesko tržište je takođe, nakon nedavnih nastupa kompanije Luštica Development na sajmovima u toj zemlji, pokazalo zanimanje za crnogorsko primorje.

Krajem prošle godine Luštica Development je nastupila na prestižnom događaju upriličenom u sklopu saradnje sa najvećim portalom za investicije i nekretnine u Kini – Juwai China Agent Summit, i ceremoniji nagrađivanja najboljih u branši – Global Chinese Agents Award, kao sponzor kompletnog programa. Predstavljanje u Šangaju je prvo pojavljivanje Luštice Development na teritoriji NR Kine.

Check Also

Gorivo u regionu najskuplje u Grčkoj, najjeftinije u Sjevernoj Makedoniji

U sezoni godišnjih odmora i putovanja na more, cijena goriva jedna je od bitnijih stavki …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *