Čedi Luštica Bay: Sajam zapošljavanja 22. i 23. februar

Dodajte komentar

Najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori u 2018. godini, Čedi Luštica Bay /The Chedi/, u Tivtu organizovaće sajam zapošljavanja u svojim prostorijama 22. i 23. febuara.

Tokom dvodnevnog seminara u hotelu, u Luštica Bay marini, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju na licu mjesta za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel nudi.

Seminari će se održati od 13:00h – 17:00h u petak, odnosno od 10:00 – 14:00h u subotu. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi tima.

Svi posjetioci će imati priliku da se prijave i za eksluzivni obilazak najvećeg projekta u Crnoj Gori – Luštice Bay, dok je hotel organizovao i besplatni prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

“Čedi Luštica Bay je prvi od sedam hotela koliko je planirano u novom turističkom gradu na Jadranu, Luštici Bay, koji se gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica. Prvim gostima hotel je otvorio vrata 21. jula prošle godine a u ponudi je 111 smještajnih jedinica što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na području Boke. Dobitnik je godišnjeg priznanja Wild beauty Award za najbolji hotel u Crnoj Gori u 2018. godini”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *