Hipotekarna banka: Modernizovana i proširena filijala u Bijelom Polju (video)

Dodajte komentar

Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge i poslovnu mrežu, ali i u unaprjeđenje svojih odnosa sa stanovništvom i privredom. U tom cilju, ali i zbog povećanog obima posla, otvorena je renovirana, savremena poslovnica u Bijelom Polju u kojoj će se klijentima pružati kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu.

”Današnje bankarsko poslovanje karakteriše upotreba savremenih tehnologija, u čemu je Hipotekarna banka lider na crnogorskom tržištu, ali lični kontakt sa klijentom je nezamjenjiva spona u izgradnji i održavanju dobrih odnosa sa klijentima”, naglasio je Mirsad Spahić, direktor poslovnice Hipotekarne banke u Bijelom Polju.

U renoviranom, prostranom i modernom prostoru u Bijelom Polju, prilagođenom potrebama klijenata, Hipotekarna banka će građanima omogućiti kvalitetniju i veću dostupnost usluga.

”Posvećenost klijentima i poštovanje njihovih potreba izgradili su lojalnu bazu od preko 10.000 klijenata. Povećani obim poslovanja nametnuo je i potrebu unapređenja postojećeg poslovnog prostora. Savremen i moderan prostor, na povrsini od 120m2 opremljen je najsavremenijim redomatima, WF zonom kao i efikasnim servisima koji klijentima pružaju apsolutni osjećaj ugodnosti i komfor’’, naglasio je Spahić.

Povodom otvaranja renovirane poslovnice u Bijelom Polju, Hipotekarna banka najavila je donaciju Opštoj bolnici Bijelo Polje. Uslijed hitne potrebe, za bolnicu će biti doniran aparat KAPNOGRAF za potrebe Službe za anesteziju i Operacionog bloka.

Renovirana poslovnica u Bijelom Polju, nastavak je kontinuiranog unapređenja filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Podsjećamo, savremeniji iizgled i dodatnu funkcionalnost prošle godine dobile su poslovnice u Beranama, Herceg-Novom, Budvi i Nikšiću a otvorena je i savremena filijala u tržnom centru Delta City.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *