Kotor nominovan za najbolju evropsku destinaciju: Glasanje do 5. februara

Dodajte komentar

Na takmičenju koje sprovodi Europian Best Destinations, grad Kotor je nominovan za najbolju evropsku destinaciju 2019. godine. Prošle godine našao se na 12. mjestu, osvojivši više glasova od gradova kao što su Pariz, Beč i Amsterdam, i jedini je crnogorski grad koji se našao na ovoj listi.

Direkotirca TO Kotor, Ana Nives Radović je  kazala je da je ovo potvrda da su u 2018. ostvarili one rezultate koji su relevantni institucijijama koje su se ovim bavile.

“Rezultati iz 2018. preporučuju kanditaturu za ovu, 2019. godinu, dakle i prošle godine smo bili nominovani i bili od dvadeset destinacija, dvanaesti plasirani na toj listi. Samo prisustvo na takvoj listi jeste dosta i interesantno i korisno, i vidimo da u komunikaciji sa brojnim međunarodnim organizacijama , medijima, uopšte generalno institucijama, da su primijetili taj plasman, i ono što nas posebno raduje jeste što svi oni koji van evropskog kontitenta pretražuju na koju destinaciju otići, koji grad, koju zemlju posjetiti, zapravo odlaze na ovaj sajt. Dakle, moramo reći da je ovaj sajt već šest godina zaredom najposjećeniji evropski sajt kada je riječ o turizmu. Govorimo o nečemu što ima ogromnu vidljivost, čak i oni koji kada budu željeli da vide o čemu se radi, dakle odlično rangiran sajt i odlično predstavljen sajt na koji Evropa u cilju promocije kulture i turizma, zagovara sve ono što bi trebalo da bude vidljivo”, kazala je Radović u “Bojama jutra”.

Glasanje za najbolju evropsku destinaciju traje do 5. februara. Sa jedne IP adrese moguć je samo jedan glas putem linka vote.ebdest.in.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *