Hipotekarna banka redizajnirala web sajt: Nove funkcionalnosti i atraktivniji dizajn prilagođeni korisničkom iskustvu

Dodajte komentar

Hipotekarna banka je revidirala dizajn web sajta. Nove funkcionalnosti i atraktivniji dizajn u potpunosti su prilagođene korisničkom iskustvu – bilo da pristupate sa desktop računara ili mobilnog uređaja.

“Imajući u vidu sve veću upotrebu mobilnih uređaja, posebnu pažnju smo posvetili mobile responsive verziji sajta. Geolociranje naših poslovnica i bankomata bilo je dio jos prethodne verzije a sada je ugrađena i navigacija , što omogućava klijentu da brzo i lako dođe do željene lokacije”, kažu iz banke.

Pored modernijeg dizajna sajta urađene su i sljedeće izmjene: pojednostavljena je navigacija kroz sajt, dostupnije su novosti banke, kontakti, broj call centra kao i kursna lista.

Dostupniji su alati banke koji omogućavaju jednostavno prijavljivanje za usluge banke poput kredita, depozita, kao i kalkulator za uslugu “Aktiviraj sitniš”, ali i alati koji pružaju više informacija klijentima poput komparatora debitnih i kreditnih kartica, kreditni kalkulatori, kalkuklatori štednje.

“Posebno smo izdvojili dio društveno odgovornog poslovanja sa namjerom da naši klijenti imaju jednostavan uvid u drustveno odgovorno poslovanje banke. Pojednostavili smo pristup društvenim mrežama koje svakodnevno ažuriramo u namjeri da pravovremeno informisemo”, zaključili su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *