Donacija CKB banke Opštoj bolnici u Baru

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka uručila je vrijednu donaciju JZU Opštoj bolnici „B. Orlandić“ iz Bara. Donirani uređaj u iznosu od 3. 500 eura za neinvazivni monitoring „Pacijent monitor Dräger Vista 120“ će u bitnoj mjeri uticati na povećanje kvaliteta sekundarne zdravstvene zaštite i njege velikog broja pacijenata u Opštini Bar.

Direktoru Opšte bolnice „B. Orlandić“, dr Dragoslavu Tomanoviću, donaciju je uručila Marija Milikić Vujović, direktorica CKB poslovnice u Baru, koja je tokom susreta izrazila zadovoljstvo što banka na ovakav način može pomoći bolnici i građanima.

„Crnogorska komercijalna banka još jednom pokazuje posvećenost lokalnoj zajednici i kao društveno odgovorna institucija u kontinuitetu doprinosi razvoju crnogorskog društva. Posebno mi je drago što smo donaciju uručili Opštoj bolnici JZU “B. Orlandić” na teritoriji opštine Bar. Naš cilj je da kreiramo dugoročne vrijednosti, kako za naše klijente, tako i za društvo i ambijent u kome poslujemo. Vjerujemo da će ova donacija doprinjeti pružanju efikasnije, kvalitetnije sekundarne zdravstvene zaštite i njege pacijenata i olakšati rad zaposlenih u ustanovi“, istakla je Milikić Vujović.

Direktor Opšte bolnice „B. Orlandić“, dr Dragoslav Tomanović izrazio je zahvalnost Crnogorskoj komercijalnoj banci na vrijednoj donaciji bolnici Bar ime pacijenata i zaposlenih:

„Bolnica je dobila savremeni pacijent monitor marke Dräger koji će biti instaliran u jedinici intenzivnog liječenja, odjeljenja gdje se liječe pacijenti neposredno poslije operacije i ovim aparatom će biti osigurano bezbjednije praćenje njihovih vitalnih funkcija. Joše jednom najsrdačnije zahvaljujem Crnogorsko komercijalnoj banci na vrijednoj donaciji bolnici Bar“.

“CKB kontinuirano ulaže u zdravstveni sistem Crne Gore kroz brojne donacije KCCG, bolnicama i domovima zdravlja u cilju jačanja ideje da su kontinuitet brige o zajednici i društveno odgovorno poslovanje obaveza i imperativ svih članova društva”, saopštili su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *