Kongresna ponuda Crne Gore predstavljena na berzi u Ljubljani

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavlja kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma “Conventa” koja se održava u Ljubljani od 23-24 .januara.

“Na sastancima sa zainteresovanom posjetiocima predstavljene su mogućnosti za organizaciju događaja i motivacionih putovanja u našoj zemlji, Takođe, potencijalnim partnerima predstavljena je ponuda crnogorskih hotela sa kongresnim kapacitetima kao i realizovani i planirani investicioni projekti”, saopšteno je iz NTO.

Kako su istakli, posjetioci su iskazali interesovanje za organizaciju manjih konferencija i incentive (motivacionih) putovanja, a Crna Gora raspolaže svim neophodnim segmentima za razvoj MICE turizma (sastanci, podsticajna putovanja, konferencije i događaji).

“Pored dobrih avio konekcija, kvaliteta hotelskih sadržaja za organizatore dogadjaja prilikom odabira destinacije važan je i kvalitet usluge kao i bezbjednost same destinacije. ‘Conventa’ je okupila preko 160 izlagača (hoteli, kongresni centri, DMC) iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta”, dodaju oni.

Osim Nacionalne turističke organizacije Crne Gore na sajmu učestvuju i predstavnici turističke privrede: HG Montenegrostars sa hotelom “Splendid connference and spa”, hoteli „Regent Porto Montenegro“, „CentreVille Hotel & Experiences“ „Maestral Resort and casions“, „The Chedi Lustica Bay“, kao i DMC agencije „Congress travel“ , „Montenegro Tourist Service“ i „Meridian“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *