Ekonomsko državljanstvo dobro za turizam

Dodajte komentar

Generalni direktor Porto Montenegra Dejvid Margason rekao je da će program ekonomskog državljanstva osigurati dolazak investitora u Crnu Goru i unaprijediti turističku privredu.

Margason je za TVCG kazao da je program ekonomskog državljanstva pomogao mnogim zemljama u stvaranju pozitivnih turističkih trendova.

“Veoma nas je obradovalo uvođenje programa ekonomskog državljanstva. To će sigurno unaprijediti turističku industriju. Za moćne poslovne ljude ta odluka je znak da je Crna Gora odšvoran član svjetske zajednice koji uživa povjerenje vlada drugih država, jer omogućava slobodno kretanje”, poručio je Margason.

Dodao je da će zbog ekonomskog državljanstva doći ljudi, koji žele baš ovdje da nastave svoj život, tu troše svoj novac i upravljaju vlastitim kapitalom širom planete.

“Mi kao dio ove zajednice vidimo korist od tog programa koji je pomogao mnogim zemljama u stvaranju pozitivnih turističkih trendova. Želimo izgraditi stalnu zajednicu uspješnih ljudi u Crnoj Gori”, zaključio je Margason.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *