Dina Cibulskaja nova izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma

Izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Nikola Ljušev napušta kompaniju 17. februara 2019. Ljušev će karijeru nastaviti u Makedonskom Telekomu, na funkciji izvršnog direktora. Odbor direktora Crnogorskog Telekoma je za njegovu nasljednicu imenovao Dinu Cibulskaju (Dina Tsybulskaya), koja će dužnost izvršne direktorke preuzeti 18. februara 2019.

Cibulskaja je karijeru u telekomunikacionoj industriji započela 2007. godine u Telekom Austria Grupi i nastavila je u Turkcell Grupi, gdje je bila na nekoliko vodećih pozicija, uključujući i poziciju izvršne direktorke mobilnog operatora “Life” u Bjelorusiji.

“Cibulskaja posjeduje bogato iskustvo u razvoju korporativne strategije, marketingu i finansijama, a obrazovanje je stekla na prestižnim međunarodnim obrazovnim institucijama, uključujući i Stanford Graduate Business School u Kaliforniji. Odbor direktora se zahvalio Ljuševu na angažovanju i postignutim rezultatima, i istovremeno poželio dobrodošlicu Cibulskaji, izražavajući uvjerenje da će njeno znanje i međunarodno iskustvo doprinijeti novim poslovnim uspjesima kompanije”, saopštili su iz Telekoma.

Check Also

Sektor zabave gubi 160 milijardi dolara zbog korone

Prema prognozama kompanije “Amper analajzis”, koja se bavi analizom tržišta, globalni sektor zabave izgubiće u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *