Gotovinski krediti Addiko banke samo uz ličnu kartu i jednu posjetu banci

5 komentara

Addiko banka je pokrenula kampanju za jedinstveni proizvod na tržištu – Blic gotovinski kredit koji predstavlja brzo i jednostavno rješenje za potrebe klijenata, s obzirom da se odobrava samo uz jednu posjetu banci, a od dokumentacije je potrebna jedino lična karta.   

Blic gotovinski krediti se odobravaju u iznosu do 3.000 eura, na rok otplate od 1 do 5 godina, i to bez obaveze primanja zarade preko Addiko banke.

“U nastojanju da građanima omogući da na još jednostavniji i fleksibilniji način obezbijede dodatna novčana sredstva, banka je pružila priliku onim građanima koji ne primaju zaradu preko Addiko banke da mogu aplicirati za ovu vrstu gotovinskih kredita”, navode iz banke.

Pored Blic gotovinskog, Addiko banka u ponudi ima i gotovinski i Restart kredit za refinansiranje postojećih obaveza po još povoljnjijim uslovima. Ovi krediti se odobravaju bez žiranata i hipoteke, u iznosu do 30.000€. Kamatna stopa se kreće od 6,99% godišnje uz rok otplate do 12 godina. Restart kreditom se mogu zatvoriti postojeće finansijske obaveze, ali i dobiti gotovina do 25% iznosa kredita.

“Direktno bankarstvo, kojim se Addiko vodi u svom poslovanju, karakteriše jednostavnost, pa klijenti do kredita iz gotovinskog spektra dolaze bez komplikacija i suvišne papirologije. U skladu sa konceptom jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva svu našu energiju usmjeravamo na uklanjanje nepotrebnih koraka i pojednostavljivanje procesa. Zahvaljujući tome uspijevamo da klijentima isporučimo ono što im je važno na brz i jednostavan način. Takodje, optimizovanim procedurama značajno umanjujemo vrijeme čekanja dok je kvalitet usluge i zadovoljstvo naših klijenata u stalnom rastu“, izjavio je Ognjen Mijušković, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

U fokusu Addiko banke su svedena ponuda proizvoda i usluga, efikasne procedure i jednostavna komunikacija sa klijentom.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu.  Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me.

Podijeli ovaj članak
5 Komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *