Ryanair najgora avio-kompanija u Britaniji

Dodajte komentar

Kompanija Ryanair, koja je prisutna i na tržištu Crne Gore, prema istraživanju sprovedenom u Velikoj Britaniji, šestu godinu zaredom proglašena je najgorom među vazduhoplovnim prevoznicima na kratke udaljenosti.

To su rezultati anketiranja putnika o 19 vazduhoplovnih prevoznika koji lete iz Velike Britanije.

Putnici su nezadovoljni zbog nemogućnosti povraćaja novca, ponudom hrane i pića, te izmjenama pravila o prtljagu.

Objašnjenje za nezadovoljstvo putnika Ryanairom leži u nekoliko faktora. Naime, ove godine je u Ryanairu bio štrajk tokom kojeg su otkazani letovi, međutim, kompanija je odbila da vrati novac putnicima. Nadalje, tri puta tokom prošle godine mijenjana su pravila koja se tiču prtljaga. Isto tako, na putnike koji su koristili usluge Ryanaira, prevoznik nije ostavio dobar utisak po pitanju ponude hrane i pića, usluge prilikom ukrcaja i iskrcaja, a nijesu zadovoljni ni izgledom unutrašnjosti aviona. Prema istraživanju, hiljade ispitanika izjavilo je kako nikad više neće putovati Ryanairom. Iz Ryanaira su kazali da rezultati ankete ne govore ništa o uspjehu same firme.

“Broj putnika Ryanaira porastao je 80 odsto u poslednjih šest godina, a Ryanair.com je postao najposjećenija veb-stranica među avio-prevoznicima”, poručili su iz te avio-kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *