Burzan Nikolić i Radonjić Đurković dobitnice PRO PR Awards

Stručnjak za korporativne komunikacije i društveno-odgovorno poslovanje u Crnogorskom telekomu Jelena Radonjić Đurković i direktorica kompanije BI Communications Ljiljana Burzan Nikolić dobitnice su priznanja PRO PR Awards.

Organiyacioni odbor PRO PR konferencije objavio je danas imena dobitnika priznanja u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Awards.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađena su 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke.

Iz Crne Gore su za predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađene Radonjić Đurković i Burzan Nikolić.

Dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award je slovenački medijski radnik Marjan Novak.

PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnom nivou.

S obzirom da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je gradu Malom Lošinju.

Predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, Gordana Kovačević nagrađena je priznanjem PRO PR Vision Manager za uspješnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu te kompanije.

Svečana dodjela priznanja laureatima biće upriličena, 12. aprila, u sklopu 17. PRO PR konferencije, koja će od 10. do 13. aprila biti održana u hotelu Katarina u Selcu.

Svi dobitnici biće nagrađeni unikatnim statuama, koje će izraditi studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namijenjen je pojedincima koji su na poseban način doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću.

Ovo priznanje do sada je dobilo 147 ljudi iz cijelog svijeta.

Check Also

Na novom spisku Centralne banke više blokiranih kompanija

Centralna banka (CBCG) objavila je danas novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *