Izvučen prvi dobitnik UNIQA nagradne igre  

U toku je UNIQA nagradna igra u kojoj učešće mogu uzeti svi koji osiguraju svoju kuću ili stan online, preko UNIQA webshop-a do 18.januara 2019.

Juče je izvučen prvi srećni dobitnik – Mladen Savić (broj polise 74-111123604) koji je uz polisu osiguranja domaćinstva dobio i mobilni telefon Huawei P20 Lite.

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kompanija u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) koji mogu da unište vaš dugogodišnji trud i ulaganje u kuću ili stan, važno je donijeti na vrijeme.

Možda je pravo vrijeme sada? Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan ONLINE: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

Do kraja nagradne igre, UNIQA će svojim online klijentima pokloniti još 3 mobilna telefona (Huawei P20 Lite).

Check Also

Ko je kineski milijarder, osuđen na 18 godina zatvora

Kineski milijarder Sun Dawu (67) osuđen je na 18 godina zatvora, što je još jedna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *