IRF poklonio novogodišnje paketiće OŠ “Savo Kažić” na Barutani (video)

Dodajte komentar

Na radost mnogih mališana danas su dodjeljeni novogodišnji paketići u OŠ Savo Kažić na Barutani. Paketići su poklon Investiciono razvojnojnog fonda sa humanitarnom organizacijom ADRA.

“Ove godine slavimo 100 godina od nastanka ove ustanove. Ovo je jedna škola koja zavređuje pažnju, ove je stara vaspitno obrazovna dama koja je iznjedrila mnoge mudre glave koje rade na dobrobiti ovoga društva. Ova mala četa od 89 učenika i nastavnika daje sve od sebe da očuva sjaj, ugled i dostojanstvo ove škole. Fond nas tradicionalno pomaže i pravi iznenađenje za ovu djecu, i čast mi je da smo ugostili gospodina Zorana Vukćevića. IRF nam je takođe donirao ovoj ustanovi prenosnu interaktivnu tablu i novčane nagrade za najbolje učenike”, kazala je Darka Djukanović , direktorica sam OŠ Savo Kažić na Barutani.

IRF već tradicionalno povodom Nove godine, kao društveno odgovorna institucija, poklanja poklone određenim institucijama.

“Ove godine smo se opredijelili za OŠ Savo Kažić, zato što oni 2019. godine slave jedan značajan jubilej , 100 godina postojanja. Želimo da ovoj školi obezbijedimo što bolje materijalne uslove tako da bi djeca iz ovog područja bila u prilici da što bolje uče, i da onoga trenutka kad budu sposobni da sami donose odluke imaju neophodno znanje. Moramo kao država i kao društvo njegovati ove institucije. Kad govorimo o razvoju ruralnih područja, pored puteva, struje, moramo voditi računa i o školama” , izjavio je za Info Biro Predsjednik Investiciono razvojnog fonda (IRF) Zoran Vukčević.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *