Kompanija Voli donirala Bolnici u Baru 60.000 eura

Dodajte komentar

Kompanija Voli donirala je Opštoj bolnici u Baru 60.000 eura, pa je tako bolnica dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji.

Takođe je renoviran operacioni blok, a u ovoj zdravstvenoj ustanovi u Baru bezbjednost pacijenata će biti veća, a vrijeme trajanja operacije značajno skraćeno.

Ugovor o donaciji danas su potpisali ministar zdravlja Kenan Hrapović, direktor Volija Dragan Bokan i direktor bolnice Dragoslav Tomanović koji je podsjetio da ovo nije prva donacija Kompanije Voli barskoj bolnici.

Hrapović je istakao da su Bokan i Voli osvjedočeni kao prijatelju zdravstvenog sistema.

“Kao društveno odgovorna kompanija vi ste svjesni da ovakvim i sličnim donacijama, kojih je i u prethodnom periodu bio značajan broj, pomažete svim našim građanima, i učestvujete sa nama u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je kvalitetna zdravstvena zaštita za naše građane”, istakao je Hrapović.

Prema riječima Bokana, donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini.

“Na ovaj način želimo da podstaknemo ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost daju svoj doprinos sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori. Ulaganje u zdravstvo je ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države. U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite stanovnika barske opštine, kao ozbiljna i značajna podrška lokalnoj zajednici, a na osnovu prioritetnih potreba bolnice, finansirali smo radove na adaptaciji i renoviranju operacionog bloka u iznosu od 26.300 eura. Pored toga, finansirali smo nabavku specijalnog medicinskog aparata za potrebe operacionog bloka u iznosu od 33.150 eura”, zaključio je Bokan.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *