Iz Atlas Grupe tvrde da stečaj u Meljine kompleksu nije zakonit

Dodajte komentar

Olivera Mihajlović Elez kao predlagač stečaja u “Meljine kompleksu” i Privredni sud, kojije taj prijedlog usvojio, ignorisali su činjenicu da će otvaranje stečaja uticati i na potencijalno gašenje radnih mjesta u Opštoj bolnici Meljine rečeno namje iz pres službe Atlas grupe.

Oni su optužili Privredni sud da je odlukom da i u ponovljenom postupku proglasi stečaj u kompaniji koja upravlja bolnicom Meljine obesmišljena svrha instituta stečaja, jer je kompanija “Atlas kap, kao osnivač “Meljine kompleksa!, obezbijedila 534.000 eura, koje su dovoljne da se izmire obaveze prema svim povjeriocima.

Optužuju i predlagača dr Oliveru Mihajlović Elez da motiv za otvaranje stečaja nije isplata zaostalih zarada, već neki drugi, s obzirom na to da je odbila prijedlog osnivača Meljine kompleksa da se izmire obaveze zbog kojih je i podnijela prijedlog za otvaranje stečaja.

Predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić po drugi put je odlučio da “Meljine kompleks”, kompanija koja upravlja bolnicom Meljine, otvori stečaj. “Meljine kompleks” je u blokadi više od dvije godine i to na iznos od skoro 350.000 eura. Račun im je blokirala opština Herceg Novi u aprilu 2016. godine zbog prinudne naplate poreza na nepokretnosti.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *